Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznalt auto hitelre?

Hasznalt auto hitelre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elso autom megvasarlasahoz erkeztem. Jelenleg 1 millio ftom van, ami azt jelenti, hogy max 700 ezerert vehetnek autot, hogy maradjon atirasra, biztositasra, kezdeti szervizekre. 22 eves vagyok, dolgozom es mellette levelezon egyetem parszaz kmvel arrebb, elsosorban a heti 2x autopalyazasra kene a kocsi. Mindenkeppen valami nagyobb meretu kozepkategorias autot szeretnek, minimum 2.0 szivobenzines motorral, amivel mar azert lehet dinamikusan, kenyelmesen menni a palyan. A BMW e46 tetszene leginkabb, de tartok tole,hogy nem a legmegbizhatobb, igy elsosorban a japan kozepkategorias, jobban felszerelt autokat nezegetem. Pl. Mazda6, Toyota Camry, Honda Accord. Esetleg vmi koreai Hyundai Sonata pl.

700ert mar talalni ezekbol mukodot, de apukam szerint jobbam jarnek, ha befizetnek 500 ezret es 1 millio ftnyi hitelt felvennek, aminek a torlesztoje 5 evre kn havi 20, mert masfel millioert a fent leirt autokbol sokkal jobb allapotut lehet kapni, es valoszinuleg nem faragnek ra egy japan benzinessel annyira, mint mondjuk egy dizel passattal. Szerintetek megeri kicsit dragabban, hitelbol venni egy uzembiztoaabb, korszerubb autot, vagy vegyek annyiert, amennyim van?

Eves szinten legalabb 20 25 ezret mennek az autoval, elsosorban palyan es autouton, egyetemte, nyaralasra, kirandulasra, csaladlatogatasra kell. Eppen ezert fontos hogy legyen nagy es kenyelmes, kisebb meretu es kategoriaju autoban nem szeretnek egy nap alatt 400 kilometert vezetni.

2019. szept. 10. 12:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A hitelnél az is egy dolog, hogy negteheted, fuzeted gind nélkül a részleteket, de ha valóban kimolyan gondolid az autó vásárlást, 300 nettóból néhány hónap alatt össze lehet spórolni valamennyi pluszt, és akkor nem kell az a hitel.

5 évre meg pláne nem, nehezen tudim elképzelni rólad, hogy az a célod, 5 év múlva egy közel 20 éves autód legyen, 2-3 év múlva nem akarsz nahd egy újabbat.

Legjibb hutel nélkül megoldani, de ha mégis hitelt akarsz, fizesd vissza 1-2 év alatt, ne tartozz.

Mindig az első lépés a legbehezebb, rá lehet szokni a hitel fekvételre is.

2019. szept. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!