Ki megy ezen keresztül? Két éve születésnapomra azt kaptam, hogy jogosíványt szerezzek.
Nekem is ez volt, és szerintem rengeteg embernek, mert nagyrészt a vizsgabiztosok a "zsebpénzre" utaznak.
Előbb-utóbb át fognak engedni, de sajnos a jogsi emiatt valójában nem 100 ezer, mint ahogy reklámozzák, hanem jóval több.
Én úgy gondolom, hogy nem mindenki utazik a pénzre, ez durva általánosítás, ahogy az "elsőre mindenki megbukik" is. Aki tud vezetni, azt átengedik. Viszont azt is el kell fogadni, ha valaki alkalmatlan rá. Azért 3 bukás után is ennyire rettegni nem igazán normális. De mitől félsz? Az oktató durva? Kiabál? Vagy csak a béka feneke alatt van az önbizalmad és annyira rágörcsölsz, hogy emiatt izgulsz? Vagy ténylegesen csinálod a hülyeségeket? Azon sajnos dolgoznod kell, mert hiába lesz meg csodával határos módon a negyedik próbálkozásra esetleg, nincs rosszabb egy önbizalomhiányos, rettegő sofőrtől az utakon.
Jól értem, hogy tavaly március óta, tehát másfél éve vezetsz forgalomban?
Másfél év alatt 3-szor vizsgáztál csak?
Igazából sok választásod nincs, nemsokára lejár a kresz vizsgától számított 2 év és akkor újra kell kezdened az egész tanfolyamot. Addig még menj el vizsgázni egyszer-kétszer, hátha sikerül. Ha nem, akkor szerintem ne erőltesd a témát.
Idén vizsgáztam, elsőre sikerült. Igaz, nagyon vártam már a jogosítványt, azt hiszem nemleges választ el sem fogadtam volna:D
Én csak azt tudom tanácsolni ami nekem minden helyzetben bejön; legyél magabiztos! Még ha belül félsz is, kifele azt mutasd, hogy magabiztos vagy. Ez egy idő után rád is fog ragadni és sokkal könnyebben tudod kezelni majd a kellemetlen helyzeteket.
A vizsgabiztostól meg ne félj, egy normális oktatóra van szükséged és menni fog. A vizsgára vigyél kenőt és ha olyan a vizsgabiztos add is oda neki. Ez neked is egy kis megnyugvást fog adni arra a 20 percre amíg levizsgázol. Esetleg keress egy női oktatót, hátha mellette nyugodtabb lennél.
Menni fog, bízz magadban, gyakorolj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!