Szög ment a bal első kerékbe, de még nem ereszt. Ha kihúzom, leenged?
Tegnap este az úton mindenféle hulladékon kellett keresztül menni. Sajnos a magyarok csak szemetelni tudnak, a hatóságok meg elnézik és nem takarítják el. Ahogy megtörtént a dolog szinte éreztem hogy valami szög féle dolgon mentem át, de sötétben nem is láttam már úgyhogy másnap se tűnt fel. Ma délután vettem észre hogy szög van a barázdában, elég nagy a feje úgyhogy 4-5 centire saccolom a szöget, erősen benne van, fogóval is nehezen lehetne kivenni. Reggel viszem gumishoz, talán meg tudja csinálni ideiglenesen, a gumik egyébként újak, négy évszakos, de ha már így alakult...
Meg lehet még buherálni az ilyet vagy jobb lesz egy új gumi?
Egy sima szög a gumidban nem a világvége. A gumis nem ideiglenesen csinálja meg, hanem teljesen jóra.
A kérdése egyébként komoly?
Vagy az emberek tényleg ilyen szinten vannak autó ügyekben?
Hogy ha szög ment a gumiba akkor cserélni kell....áhh...
Ha hiszed ha nem, tényleg "nem gáz". Mindennapos eset. Vidd el gumishoz, megcsinálja.
Többet nem fűznék hozzá mert felesleges.
Rutinmunka.
Bármelyik gumisműhelyben kb. 20 perc alatt megcsinálják és általában 1-2 ezer Ft a javítás.
Addig ne húzd ki, mert akkor leereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!