Egyre fokozatosabban cikkeznek az elektromos járművekről, és már a piacon is vannak autók/robogók, erre az olajipar hogyan fog reagálni? Hisz már az anyagi része, és az infrastruktúra adott lenne, mondjuk uniós szinten.
Én már nem merek éveket előreszaladni gondolatban, hogy egy-egy legendás autót vagy motort, meddig fognak gyártani benzinesként, az tény hogy a legtöbb klasszikus típust még idén nem érintette a elektromos vonal, de kitudja hogy egy Focus vagy Megane, Golf, Civic meddig tart ki.
Sajnos már ma nem igazán találni új autók között megbízható motort, kitudja egy 1.0-1.4T milyen lesz 15-20 év múlva? Hiába Suzuki, vagy épp Vw fejlesztés...
Én tavaly még vettem egy Ufo Civic-et, talán ez lesz az utolsó igazi autóm, kicsit félek, és sok a kérdőjel bennem, ahányszor egy új járműről cikkeznek.
Az is szóba jöhet hogy megy a jogsi a fiókba 20-30 év múlva, mert nem lesz élvezet vezetni, se motort, se autót, láttam bmw robogót és nevetséges az egész, mint egy Auchanból kihozott elektromos roller.
Az olajipar eléggé be van sz-rva. Azért próbálják minden szinten terjeszteni az ellenpropagandát.
FUD = Fear, Uncertainty, Doubt vagyis Félelem, bizonytalanság és kétség
Minnél több hülyeséget mondanak az elektromos autókról annál többen hiszik el és annál inkább halasztódik el a váltás. Minden NAP késés is milliárd dolláros haszon nekik.
"Az is szóba jöhet hogy megy a jogsi a fiókba 20-30 év múlva, mert nem lesz élvezet vezetni, se motort, se autót"
Már miért nem lenne élvezet? Az összes elektromos autó megy mint a villám(!). Nem csak a Tesla. Elektromos motorbicikli is bitangul gyorsul és megy.
Elektromos robogók viszont sajnos általában eléggé gyengék, ebben igazat adok neked.
#14 ha csutkára le van merülve, akkor bizony telik annyi időbe. Ja, és a várakozást még bele se számoltam, mert gyaníthatóan nem hót egyedül te használod majd a superchargert.
Ha akarod, össze is tudlak hozni az illetővel, meg is tapogathatod őt, nem-e hologram.
Egyből kiderülne, ki hazudik nagyokat, és miben...
"De amikor jó sok lesz belőle, akkor egy-egy este micsoda áramfelvétel lesz pl. egy lakótelepen? És az miből lesz fedezve?? "
Vannak úgynevezett erőművek. Na abból.
"jelenleg itthon viszonylag kevés ember engedheti meg magának a Tesla árát"
Annak idején a lapos-TV is méregdrága volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!