Egyetemista vagyok. Tegyem le most inkább a jogsit? Valószínű, hogy drágább lesz pár év múlva?
A szülővárosomban tanulok és idáig nem éreztem késztetést arra,hogy letegyem a jogsit.
Most az egyetemen lenne lehetőség.
Szerintetek inkább most tegyem le a jogsira a képzést,mert évek múlva még drágább lesz?
Az valóban igaz hogy évről évre emelkednek az árak! De abban az esetben ha miután megvan és nem vezetsz napi szinten hanem majd csak évek múlva akkor úgy rossz lesz mert amit megtanulsz a három hónap alatt az ki fog esni...
Én azt javasolom hogy akkor csináld meg ha vezetsz is utána legalább heti szinten egyszer!
Neked kell tudni, hogy mennyire fér bele időben. Nekem az egyetemen sokszor kakilni nem volt időm. Vizsgaidőszakban pláne, szorgalmi időszakban rengeteg volt a gyakorlat.
Ha most van rá időd, akkor nincs értelme halogatni. Sem anyagilag, sem később munka mellett szerintem nem fogsz jobban ráérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!