Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás klíma nélkül?

Autóvásárlás klíma nélkül?

Figyelt kérdés
Mennyire vészes a hiánya?
2019. szept. 3. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy 97-es F astrát vezetek, nincs benne klíma. Használom pályán és városban is, néha hiányzik a klíma, de alapvetően elviselhető, hamar hozzá lehet szokni. Párát én fűtéssel szedem le, mondjuk ez nem a legkellemesebb, de működik. Ennek ellenére azt ajánlom, hogy inkább gyűjts még hozzá és vegyél egy klímás autót.
2019. szept. 3. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En sem kapcsolom be magamtol soha. Bekapcsolom a levegofujot ha nagyon meleg van maxon fujja ennyi. Klima sokkal egeszsegtelenebb, egyszeruen a miatt mert tul nagy homerseklet kulonbseget csinalsz vele (kint 35 fok vs bent 23 fok) . 30 fokos klimat nem nyomat senki :) szoval ha csak te hasznalod akkor nyugodtan. Lehet nehezebb lesz eladni de megvenni is olcsobban food tudni :)
2019. szept. 3. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az elso autoban nem volt klima de akkor orultem hogy van egy autom, nem volt szempont hogy klimas legyen.

Igazabol megbantam hogy nem vartam egy kicsit hogy tobb penzem legyen es klimasat vegyek mert nyaron nagyon hianyzott a klima.

Kibirtam vegulis nehany evig klimas auto nelkul.

Mar kulfoldon elek, itt nagyon meleg van mert hosszu a nyar de nem is lehet kapni autot klima nelkul.

2019. szept. 4. 01:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Picit drágább volt az autóm vételára klímával, nekem nem volt fontos mert hamar megfázom tőle sajnos. Egy barátom beszélt rá, hogy mindenképpen klímásat vegyek, maximum nem használom ha nem akarom.

Nyár elején még tudtam használni, aztán sajnos kilyukadt a hűtő. Hát majd meghaltam. Sajnos másra kellett a pénz, így idén már nem csináltatom meg, de tavasszal első dolgom lesz.

Ha teheted mindenképpen klímásat vegyél, hidd el nagyon megkönnyíti a nyári heteket.

2019. szept. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!