Autóvásárlás klíma nélkül?
Nekem az elso autoban nem volt klima de akkor orultem hogy van egy autom, nem volt szempont hogy klimas legyen.
Igazabol megbantam hogy nem vartam egy kicsit hogy tobb penzem legyen es klimasat vegyek mert nyaron nagyon hianyzott a klima.
Kibirtam vegulis nehany evig klimas auto nelkul.
Mar kulfoldon elek, itt nagyon meleg van mert hosszu a nyar de nem is lehet kapni autot klima nelkul.
Picit drágább volt az autóm vételára klímával, nekem nem volt fontos mert hamar megfázom tőle sajnos. Egy barátom beszélt rá, hogy mindenképpen klímásat vegyek, maximum nem használom ha nem akarom.
Nyár elején még tudtam használni, aztán sajnos kilyukadt a hűtő. Hát majd meghaltam. Sajnos másra kellett a pénz, így idén már nem csináltatom meg, de tavasszal első dolgom lesz.
Ha teheted mindenképpen klímásat vegyél, hidd el nagyon megkönnyíti a nyári heteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!