Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás klíma nélkül?

Autóvásárlás klíma nélkül?

Figyelt kérdés
Mennyire vészes a hiánya?
2019. szept. 3. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron rossz pár hétig.
2019. szept. 3. 18:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé megérzed a hiányát :)

Városon belül azért mert a forró aszfalton araszolsz, országúton pedig azért mert leviszi a fejedet a huzat leengedett ablaknál.

Huszonévesen még viszonylag jól bírja az ember a meleget, de ahogy öregszik (és hízik tegyük hozzá), úgy csökken a tolerancia.

2019. szept. 3. 18:31
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon rossz , szinte kibirhatatlan. Főleg meg úgy hogy egész nap a napon van az autó és aztán meg bele kell ülni és menni vele. 60-70 fok is tud olyankor lenni.
2019. szept. 3. 18:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
nem véletlen, hogy Ausztriában már sok évvel ezelőtt a biztosító negatívumként vette, ha nem klímás egy autó. EGyre több kánikulai nap van, amikor a koncentráció jelentősen csökkenhet. Arról nem is beszélve, hogy utálatos klíma nélküli autóban ücsörögni. Viszont eladni nagyon nehéz lesz.
2019. szept. 3. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Az enyémben elromlott és idén nélküle jártam. Városban tényleg rossz, de menet közben nem olyan zavaró, meg lehet szokni.

Nagyon jó ha van, de azért túl lehet élni nélküle azt a 2 intenzív hónapot.

2019. szept. 3. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem abszolút nem zavar, hogy nincs. Lehúzom 2 oldalt az ablakot, kereszthuzat van és kész. A klímás kocsinkban is nagyon ritkán van bekapcsolva
2019. szept. 3. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Valaki jól bírja klíma nélkül is, valaki meg nem. Ha már ültél nyáron klíma nélküli autóban, akkor tudod magadról ezt. (Nekem speciel egyáltalán nincs rá szükségem. Az elmúlt héten egy átalakított autóval jártam (utcán is, P rendszámmal, de nem utcai felhasználásra készült), klíma nincs benne, a motor és az utastér között pedig nincs hőszigetelés. Pillanatok alatt 40°C van benne, de a legtöbb amit mértem az 64°C volt. Na ez az, ami már tényleg elviselhetetlen, szerencsére csak fél órát kellett benne ekkor eltöltenem. De egy átlagos autóban szellőztetéssel nincs 40°C-nál több, ami még simán elviselhető szerintem.)
2019. szept. 3. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Melegben elég rossz a hiánya.

Ha páramentesíteni kell szintén elég rossz a hiánya.

Nem vagyunk egyformák, én nem vennék automata klíma nélkül autót.

2019. szept. 3. 19:39
 9/14 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Vészes, de túlélhető, régen sem volt.

Egyik autónk klímás a másik nem, a klíma nélküli kb 150 km-t ment a nyáron....

2019. szept. 3. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mennyire???

Én nyáron 18 fokra nyomom és szuper,nekem hideg kell. Ősz,tél,tavasz,mikor pillanatok alatt párásodik akkor pillanatok alatt le is szedi a párát. Nekem alap a klíma.

Férjemmel,ha egy kocsival megyünk valahova akkor az nyáron szenvedés,neki minden baja van a klímával és klímától. Ő abszolút nem is használja az autójába

2019. szept. 3. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!