Milyen benzines autót érdemes venni 1M alatt?
Kell egy alap elképzelés az autóról.
Mennyit használnád, és hol (városban, autópályán), mekkora méretre van szükséged, és kb mi az ami tetszik, illetve nem tetszik.
A használt autó vásárlásban sok a buktató, ugyanabból a típusból, ugyanannyiért lehet az egyik jó vétel, a másik meg egy lestrapált roncs, tehát a végső szó a minőség, amit csak az adott autót látva tud felmérni egy hozzá értő.
A Renault Scenic pl egy viszonylag nagy méretű autó, ami lehet előny, de hátrány is - kell neked akkora bódé?
Opel Astra, Ford Focus, Ford Fusion, Renault Megan, Renault Clio, Suzuki Swift (ennyiért már nem az első szériás),Liana, stb, stb... neked kell tudni legalább annyit, hogy méretben milyen igényeid vannak, egy kisebb méretűből lehet fiatalabbat, jobban felszereltet adnak, de ha kell a hely...
Én azt vettem ami tetszik,ami megfelel az általam kitalált szempontoknak.
ugyan én nem itt érdeklődtem,hogy milyet is vegyek :) hanem szerelőkkel beszélgettem. 4-5 szerelő után arra jutottam,hogy ha hallgatok rájuk akkor biciklim lenne én nem autóm. Azért mindegyiknek megvolt a favorit a többi nem jó.
A totalcaron van olyan cikk, hogy mit vegyek 1milla,800k, 600k-ért.
Ha nem félsz a rozsdától Mazda3.
De semmit nem adtál meg, mennyit mész, hányan használnátok..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!