Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen benzines autót érdemes...

Milyen benzines autót érdemes venni 1M alatt?

Figyelt kérdés
A kérdés kicsit provokatív, de bármikor amikor feljövök ide az oldalra és olvasok autókról, mindig mindenki oltja a másik járművét. Pl "Ezt ne vedd meg mert ez ezért rossz a másikat se, mert az meg azért rossz". Hogyan tájékozódjon így az ember? Mi az arany választás? Ha tőletek megkérdeznék, hogy milyen autót vennétek, akkor gondolkodás nélkül melyik autót mondanátok?
2019. szept. 3. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem Renault Scenic van, 2003-as évjáratú. Igen, tudom, sokan szidják a francia autókat, de én teljesen meg vagyok vele elégedve! Kényelmesen elfér benne 5 ember is, nagy a csomagtartó, magasan van a vezetőülés, ezáltal jobban ki lehet látni.. Városban sokat fogyaszt, de ez mindegyik benzines autóra igaz, ha csak rövid távokon használják. Viszont autópályán nagyon jó a fogyasztása. Szóval, ha egy könnyen vezethető, megbízható családi autót keresel, bátran merem ajánlani!
2019. szept. 3. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Kell egy alap elképzelés az autóról.

Mennyit használnád, és hol (városban, autópályán), mekkora méretre van szükséged, és kb mi az ami tetszik, illetve nem tetszik.

A használt autó vásárlásban sok a buktató, ugyanabból a típusból, ugyanannyiért lehet az egyik jó vétel, a másik meg egy lestrapált roncs, tehát a végső szó a minőség, amit csak az adott autót látva tud felmérni egy hozzá értő.

A Renault Scenic pl egy viszonylag nagy méretű autó, ami lehet előny, de hátrány is - kell neked akkora bódé?

Opel Astra, Ford Focus, Ford Fusion, Renault Megan, Renault Clio, Suzuki Swift (ennyiért már nem az első szériás),Liana, stb, stb... neked kell tudni legalább annyit, hogy méretben milyen igényeid vannak, egy kisebb méretűből lehet fiatalabbat, jobban felszereltet adnak, de ha kell a hely...

2019. szept. 3. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Honda Civic
2019. szept. 3. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Én azt vettem ami tetszik,ami megfelel az általam kitalált szempontoknak.

ugyan én nem itt érdeklődtem,hogy milyet is vegyek :) hanem szerelőkkel beszélgettem. 4-5 szerelő után arra jutottam,hogy ha hallgatok rájuk akkor biciklim lenne én nem autóm. Azért mindegyiknek megvolt a favorit a többi nem jó.

2019. szept. 3. 13:20
 5/11 Barnabas333 ***** válasza:

A totalcaron van olyan cikk, hogy mit vegyek 1milla,800k, 600k-ért.

Ha nem félsz a rozsdától Mazda3.

De semmit nem adtál meg, mennyit mész, hányan használnátok..stb.

2019. szept. 3. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Van olyan aki Toyotával szív és mondjuk egy benzines Citroennel meg jól el van, használt autó lutri, érdekes, nekem mindig bejött a 100 ezer forintos benzines meg a 600 ezerért a lerúgott tekert órás dízel is, soha nem volt olyan, hogy nem tudtam volna elindulni, olyan volt már, hogy 50 km alatt 35 litert evett a dízel, de az egy résolajcső hibája volt :D Senic az mondjuk jó, én be merném vállalni a 1.4 16 szelepest is, ha figyelek rá nem lesz baja ( oké hűtő meg generátor hiba bejöhet, meg ac pumpa ). Ennyiből meg ne vezessek mert balesetem lehet... igen, az injektor is elromolhat... kell egy tréleres tel. szám vagy egy haver aki tud segíteni.
2019. szept. 3. 14:05
 7/11 Barnabas333 ***** válasza:
Meg érdemes elolvasni az összefoglalókat is a 30,40,50 ezres népítélet cikkeket...
2019. szept. 3. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Grande Punyesz 1.4 77LE.
2019. szept. 3. 20:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából számomra fontos az, hogy kicsi legyen, ne egyen sokat, középerős legyen a motorja és olcsó legyen fenttartani. Napi 40km-t megyek országúton úgyhogy nem egy ezres Suziban gondolkodom. Bár most eléggé nézegetem az 1.3-as Glx modelt. Arról mindenkinek jó véleménye van. Legalább is amiket olvastam és néztem teszteket ott mindenki pozitívan értékelte.
2019. szept. 4. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
A Suzukinak nagyon rossz a töréstesztje!
2019. szept. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!