Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Waxoltattad már a kocsid?...

Waxoltattad már a kocsid? Milyen gyakran szoktad? Látványos eredménye van?

Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Sok idő elmegy vele (órák), nagyon szép lesz, de nem tartós. 2-3 hetente lehetne újrakezdeni.
2019. szept. 1. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, pár tucatszor minimum. Évek óta csinálom. 3-4 havonta szoktam ismételni. Szerintem bőven elég. Az egyik autóm 1 éves, a másik 14. De a 14 éves is közel úgy néz ki, mintha most gurult volna ki a szalonból. Tehát nem elhanyagolt, ütött-kopott.

Mivel amúgy sem karcos vagy bemattolt a lakk,olyan borzasztó nagy eredményt nem látok. Inkább nagyobbrészt a vízlepergető hatása miatt csinálom. Esőben nem terül szét a karosszérián a víz, hanem összeáll cseppekbe és lepereg. Nem kell ehhez semmilyen nanotechnológiás méregdrága csodaszer, egy jó minőség wax is tudja ugyan ezt.

Maga a wax felvitele ha már úgyis lemostam, kitakarítottam az autót és nagyon aprólékosan csinálod, rendesen visszatörlöd, legfeljebb egy órát vesz igénybe.

2019. szept. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!