5ezer ft-s oktatói óradíj soknak vagy átlagosnak számít? Te mennyiért tanultál vezetni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 09:14
1/9 anonim válasza:
Én 3 ezerért vezettem, ezelőtt 2 évvel. És még volt egy olcsóbb autósiskola is ennél (csak arról elég sok rosszat mondtak, ezért nem azt választottam). Szerintem sok az 5 ezer/óra, bár gondolom függ attól is hogy hol van a vezetés. (Én Veszprém megyében tanultam.)
2/9 A kérdező kommentje:
Borsod megye, vidéki város, Sátpraljaújhely.
2019. aug. 31. 09:22
3/9 anonim válasza:
Sok, 3k-ert vezettem par honapja
4/9 anonim válasza:
Szerintem az ország keleti felén sok
Ha magániskola, akkor is nagyon max 3000-4000 Ft között kellene lennie
Nálunk általában úgy van, hogy a magansuliban 5500 Ft (kb fel éve emeltek, én még 5000 Ft-ot fizettem), a sima sulikban (ahol sok az oktató, de rohadt sokat is varsz), ott most 5000 Ft
Győr-Moson-Sopron megye
5/9 anonim válasza:
Sógorom Miskolcon többet fizet vezetés órára, mint én Győrben.
Neki 5000, a pótóra 5500. Nekem a sima 4000, a pót 4500.
6/9 anonim válasza:
Én Miskolcon 2 évvel ezelőtt 2500-ért vagy 3000-ért vezettem.
7/9 anonim válasza:
Én is 5000ft-ért vezettem, Tolna megyében. Van a városban egy másik iskola is, de arról nem túl jók a tapasztalatok, ott viszont csak 3000ft egy óra.
8/9 anonim válasza:
Nyáron tanultam Zalaegerszegen, autós 4700 ft/óra, motoros 4400 ft/óra díjjal.
9/9 anonim válasza:
Egy kicsit magasabb az átlagnál.Nekem egy hónapja lett meg a jogsim,Budapesten vezettem 4500 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!