Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már gyerekkorom óta nagyon...

Már gyerekkorom óta nagyon akarok autót, nagyon akarok vezetni. 19 évesen (nemsokára) akarok egy valami kis autót. Mit ajánlotok kb 250ezerig? Olyat aminek az éves biztosítása ne 100e legyen, hanem 50 60 körül ha van olyan

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
250-ért semmit kb, ennyiért még az olcsó autóknak is csak a legalja van, szedj még össze hozzá 150-et akkor már lehet nézelődni Astrák, Swiftek stb körül.
2019. aug. 29. 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Kotelezo biztositas ott is mar 100+
2019. aug. 29. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A biztosítás nem csak az autótól függ.

A korod és a lakhelyed is fontos tényező.

2019. aug. 29. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Ezres Swift, azzal nem fogsz gyorsulni, de hihetetlen megbízható a motorja (jobb mint az 1.3 nekem 1.3 van 8szelepes ) és olcsó hozzá a biztosítás mert 37kw, alja legyen oké, és mehetsz. :)

De a Maruti sem rossz, vagy a Daewoo Tico, de inkább Swift, szerintem. (6 éve az enyém volt 220ezer klímával és kp. zárral (távirányítós) meg jó hangcuccal és téli nyári gumiszettel felnire szerelve, rá 4 évre kellett csak a kasztnit csinálni 80 ezerért küszöb csere, nyúlvány javítás és pár javítás meg alvázvédelem)).

Nem csak drágán lehet autózni, aláírom az menőbb, de én is fiatal vagyok, a kérdező is, nem kell bántani, inkább ez mint a drog. ;)

2019. aug. 30. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Van kötelező biztosítás kalkulátor a neten, lehet vele szórakozni, de ha az éves kötelező díja is gond, akkor a fenntartási költség is az lesz.

250 ezerért kb 20 éves kis köbcentis benzines autót adnak (azokra a biztosítás is kevesebb), de már a kora miatt is számolni kell azzal, hogy költeni kell rá.

Sokan csak a motorra gondolnak, holott a karosszéria rozsdásodása még a motorikusan megbízható darabokat is totálkárosra teheti, és az említett összegért kb azokat kínálják, nagyon keresni kell a ritka kivételt.

2019. aug. 30. 00:50
 6/9 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
66%
Vedd meg valamelyik szülő vagy nagyszülő nevére és akkor kevesebb a biztosítás
2019. aug. 30. 06:37
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Hogy mit ajánlanék?

Ha tényleg csak ennyit szánsz kocsira, akkor azt ajánlom, érdeklődj körbe a rokonságban, baráti körben, van-e valakinek ebben az árban autója, amitől megválna.

2.körben keress kis köbcentis, alacsony presztízsű márkák között: tico, alto, felicia,de egy karbantartott samarától se kell megijedni. Viszont a wartburgot, skodát, trabit kerüld, még ha fele annyiért akarják rádsózni.

A lényeg, hogy induljon hidegen, melegen, legyen alapjárat, fék, és a legfontosabb, hogy ne rohadjon az alja.

Az 1-es swiftek között ennyiért nemigen fogsz találni megbízható darabot, ahhoz még egy 100-ast nyugodtan rádobhatsz.

Viszont ha hosszabb távra keresel autót, akkor bizony még hozzá kéne tenni ugyanennyit,-amit valószínűleg a 250ezresre is ráköltenél 1-2 éven belül-, és akkor már megbízhatóbb, megkíméltebb autók is szóba jöhetnek. Azt mondom, inkább fizetek pár százezerrel többet, mint hogy a kocsi hétig a szervízben álljon minden évben.

2019. aug. 30. 06:38
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Peugeot 306 szívó dízel. Tipikusan elnyűhetetlen technika, menni nem fog, de bajod nem lesz vele, az biztos :D
2019. aug. 30. 08:47
 9/9 anonim válasza:
64%
Vagy egy kis Corsát :D Én 20 vagyok és egy B Corsa az első autóm, 200-240 ezer között nagyon jókat lehet már találni. Az a baj a biztosítással, hogy mivel gondolom még Te is friss jogsis vagy, így az mindig drágább lesz mint pl a szülőknek. De nekem 1 évre 86 ezer, ami nem vészes, és a saját nevemre kötöttem, mert ha a szüleim nevére kötöttem volna akkor soha nem lenne ez kevesebb az én nevemen az idő előrehaladtával :D (Nem kerülnék át a saját nevemen bónuszokba)
2019. aug. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!