Ti vennétek Toyota Celicát?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei, hátrányai ennek az autónak? Leginkább a békalámpás tetszik, bár az újabb se néz ki rosszul. Szerintetek ez "hülyegyerek" autó, parkolás milyen vele?2019. aug. 27. 11:45
11/14 anonim válasza:
Én az alacsonyan ülésnek egyetlen hátrányát tapasztaltam: éjszaka országúton mindenki kiégeti az agyadat a lámpájával.
12/14 A kérdező kommentje:
Nektek melyik generációs van és milyen motorral? Nekem a 6. gen tetszik a legjobban, de nem sok van. Nem tudom, ezek mennyibe mennek? Van fenn egy 690-ért de kereskedés hirdeti, és asszem az a legolcsóbb abból a kb.3-4 darabból amit láttam. 1.8-as motor elég bele?
2019. aug. 28. 19:27
13/14 anonim válasza:
Békalámpásat nem, mert az idő vasfoga megette.Mindig lenne valamit csinálgatni rajta. Most csak épp ez nem jó, épp az nem jó...stb
Menetteljesitményben egy 2010es kompakt simány leelőzi, miközben ordit a motorod a Celicában.
14/14 anonim válasza:
Vennék, de csak a GT4 verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!