Kezdoautonak tippeket/segitseget szeretnek kerni. Passat?
Volkswagen parti vagyok, erosen gondolkodok egy Passaton. Ti mit gondoltok? [link]
Igazabol errol az autorol szeretnek velemenyt kerni, akinek van, az ne tartsa magaba a sajat tapasztalatokat sem. Amin meg gondolkozom az Chevrolet Lacetti, Opel Astra H.
És neked muszáj a dizel?
Nem szídni akarom, csak azt mondom pl ha napi 2 km-re kell, akkor jobb neked az 1.6 benzines...
17 éves autó 1 millióért, kezdésnek.
Mennyit tettél félre első szervizelésre?
A hirdetésben nem kiabálta világgá a hirdető hogy lenne téligumi...
A városban tötyögést nem annyira szeretik a modern dieselek... Amíg keveset fogyaszt addig kiraly, de nagyon ne kelljen hozzá nyúlni az üanyag rendszerhez, mert akkor bőven ugrott a fogyasztáson spórolt pénz is
Azt a 70 ezer Ft-ot alkudd le mindenképpen!
Egyébként jó ötlet! Az 1.9-es pd tdi nagyon híres a megbízhatóságáról viszont ha csak napi 5 - 10 km-t mennél vele akkor inkább benzinest
Elég komolyan felszerelt autó, kár hogy normális kép nincs a beltérről.
De azért gyanús, hirdetés címe szerint 4 motion, részletek szerint első kerekes.
El kell menni megnézni. Megkérik az árát, de ennyi extrával, ha tényleg rendben van, nem rossz.
De hát nem fiatal már
Kezdőnek nagy lesz, szerintem hülyeség, megszokod a kicsit, utána nehezebb átállni, egyszerűbb megszokni a nagyobbat. Én egy mazda 323 sedan on tanultam vezetni (oktatás), utána vw passat B5 1.9TDI kombival mentem mindenfele (apámé), olykor skoda feliciaval (anyukámé). Szóval kezdőként egy elég méretes autón kezdtem, ráadásul nem is mindig ugyanazzal az autóval mentem, most lecseréltük a feliciat, egy 3. Generációs octaviara, ami akkora mint a b5 passat csak nem kombi. Azzal is boldogulok, sőt, egyik osztálytársam is friss jogsis, és egy 2004 es toyota rav4 el jár...
A passat már a második 1.9 tdi-s autónk, (előtte A4 mint utólag kiderült, valószínűleg tuningolt) átlagosan napi 10km-t megy, 5km odafele, 5 vissza. És wow, semmi baja! Jó választás a passat, amennyiben nincs szétrúgva stb.. illetve régebbi autóknál érdemesebb felszereltebbet venni, hisz akkor a fapados tenyleg fapados volt, főleg mai szemmel. Miénk highline. Pd-t szokták szidni, pd elemeket kell cserélni, ha jól tudom a vezérlés tud átfordulni, egy nem megedzett tengely miatt? (Keresztapám magyarázott valamit, csak fél füllel hallottam), lényeg, ha karban van tartva, akkor jó. (Fél éve van jogsim!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!