Csak szerintem teszik magukat nevetségessé azok a motorosok, akik felteszik ezt a koponya állkapocs, arccsont részét ábrázoló kendőt? Ez nem félelemkeltő szerintem, sokkal inkább hülyegyerek benyomását kelti bennem.
Miért mit rakjon magára? Virágos konyhai törlőrongyot?
Aki lemotorozott sok évet, alkalomadtán szép tempókkal az ismeri milyen amikor egy erősebb kitinnel rendelkező bogár mondjuk 90-nél elkapja az arcot.
Akik csak városnézős choppert hajtanak azok meg többnyire a rock, metál vonalat követik, nekik meg eleve passzol.
Szerintem egy eleve vadállat külsejű ember aki szét van gyúrva, és mellette van egy komoly motorja, annál már nincs jelentősége egy kendőnek.
Nézz körül milyen kendőket árulnak. Egyik hülyébben néz ki, mint a másik. A legnormálisabb talán a klasszikus állkapcsos dizájn, ezért veszik azt a legtöbben, meg annak legalább valamennyire van köze a motoros életérzéshez (lásd amerikai chopperes életérzés, amit te
a rockerekkel azonosítottál).
A baj ott van, hogy ezt nézegeted és ezzel foglalkozol.
Az eszedbe se jut, hogy neki az tetszik és tesz rá magasról, hogy a másik mit gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!