BMW E90 vagy Mercedes-Benz W204 autót vennétek?
Motor teljesen mindegy, mindkettő tetszik, de nyilvan olyat szeretnek, ami megbizhato. Mindket tipus alapjaban veve megbizhato, ahogy olvasgattam rola itt-ott, de azert kivancsi lennek a velemenyekre.
Koszi, pacsi mindenkinek!
Nekem E90 volt, 250 ezer km-el adtam el és a kopó alkatrészeken illetve olajcserén kívül semmire sem kellett költeni!
320 dízel volt
Nagyon jó kocsi, 163 lóerő és 7 liternél nem eszik többet!
Én inkább BMW-t vennék mint Mercit, szerintem szebb!
Mire vagy még kíváncsi?
3.-nak igaza van! Nekem 250 ezer alatt semmi baj nem volt a lánccal!
Az viszont igaz hogy nagy munka mert a motortérben belül van a lánc és nehéz hozzáférni...
Egyébként meg nekem is azt mondták a hozzáértők hogy csörög - zörög mielőtt elszakadna...
Hat nyilvan a motorterben van a lanc, hol lenne mashol?! :D
Ugy tudom, hogy a motor hatso felen van a vezerles es ki kell buktatni a motort, ezert olyan korulmenyes a csere.
Azt nem tudom hogy buktatni kell e vagy sem, de nehéz hozzáférni, nagyon meg kell bontani...
De szerintem ezen ne agyalj ennyit, ki kell próbálni aztán ha nincs rossz hangja akkor nyugodtan vedd meg!
Én csak az enyémről tudok nyilatkozni...
Néhányan írták hogy turbót is kellett cserélni, nálam ezzel sem volt soha semmi baj!
Hozzá kell viszont tenni hogy nagyon vigyáztam rá és kíméltem ahogy csak tudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!