Mi értelme azz erős és gyors autóknak?
Figyelt kérdés
Ma jöttem hazafele és egy c amg mögött a 60lóerőmmel és nemtudtam rájönni hogy mikor tudja kihasználni azt a kb 500lóerőt? Amikor 90es táblánál 110től bünti van akkor holmegy 250el? Vagy akinek viszonylag erősebb kocsija van ilyen 200ló felett hol használjátok ki? Persze egy előzést meggondolok 2x tuti belefér e csak mennyi az az erő ami úgymond nem sok Magyarországra?2019. aug. 18. 04:19
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ igazából nekem ez az 1.autóm amit 1éve használok. Következőnek énis ilyen 150ló körülire gondoltam márcsak az előzgetes miatt is meg ugye önbizalom is hogy nem egy félóra az adott manőver. Itt a túl erős kocsikról lett volna a kérdés amire megkaptam a választ: élvezeti értéke van főként.
2019. aug. 18. 16:29
12/13 anonim válasza:
Nem csak az élvezeti érték, de az a nyugodt erő is számít, amit érzel a segged alatt. Tölts egy éjszakát egy hatvan centis falazatú vályogházban, meg egy könnyűszerkezetes gyorsházban. Azonnal megérted, miről beszélek.
13/13 anonim válasza:
Vezetek 100 és 170 lovas autót is. Az utóbbiban ülve érezhetően kevesebb rizikóval jár egy-egy manőver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!