Alacsony fordulaton amikor kanyarodok és kezdenék gyorsítani akkor az autóm ránt egy nagyot mintha lefulladna, de utánna megy szépen, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 22:18
1/7 anonim válasza:
A kérdés tartalmazza a választ. Alacsony fordulat.
A "megy szépen" pedig gondolom az 1300-as fordulaton morogva vergődést jelenti.
Közlekedés közben, sebességben lévő váltóval a forulatszámot nem engedjük 1500 alá. Ha lejjebb menne, vissza kell kapcsolni. A kis fordulaton gyötréssel nem spórolsz üzemanyagot, de sokkal jobban kopik a motor.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam pörgetni az igaz, de nem a spórolás miatt. Inkább csak gurulok.
2019. aug. 17. 22:48
4/7 anonim válasza:
ezt a kérdést oldja meg az automata váltó. Az nem téved.
5/7 anonim válasza:
Mit jelent a nem, szoktam pörgetni?
1800-nál elváltod? Ugye nem... mondd hogy nem.
Benzinmotornál 2500 alatt nem kapcsolunk fel, ha kicsit haladni kell, gyorsulni, akkor 3000 alatt nem.
Ja, Kb. 6000-ig nem lesz semmi baja.
6/7 A kérdező kommentje:
Olyan a vezetési stílusom, hogy vmelyik nap kaptam kölcsön egy 1.9 tdi Passatot és a városban nem kapcsolt be a turbó ahogy mentem. Az enyémben nincs fordulatszám mérő, de egy 1.3 16v Toyota. Nagyon ritkán hajtom meg, inkább csak cruzolok.
2019. aug. 18. 22:32
7/7 anonim válasza:
Nem hajtod meg. Eladod más megveszi meghajtja és motor generál....
Többet árt ez a "krúzolgatás" mint ha rendesen meg van hajtva időközönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!