Érdemes lenne már eladni az autót, vagy inkább tartsam meg ha már ennyit ráköltöttem?
Hasonló cipőben járok én is. Nekem 2000-es Fábiám van,két éve fokozatosan rálocsoltam 500ezret, de jó lenne egy fiatalabb kombi.
Motorfelújítás, hűtő, vezérlés, futók, stb., szóval rendbe lett rakva. Nézegettem a hahut, jófosást, de azt látom, hogy ha 1,2.ért vennék egy H astrát, vagy Focust :), nem vagyok benne biztos, hogy sokkal előrébb vagyok. Ebbe a tragacsba még mindig csak 150E km. van, viszont a millió körüli kombik bőven többet futottak, és ki tudja, mit kaptak ez alatt.
Rohadni nem rohad, így most inkább kivárom a jó vételt, hátha találok egy normális kombit. Feltétel, hogy rohadásmentes legyen, ha már 1M-t ráköltök.
Ha veszel egy másikat akkor kezdheted elölről, ha nem rögtön akkor pár ev múlva.
Ezen légalabb tudod mi van már kicserélve.
Kérdező, amit felsoroltál, mind kopó alkatrész.
Én egy 1.6-os focust biztosan nem adnék el, legendásan jó motor.
Hogy utána egy szutyok H astrát vegyek esetleg...
Te most őszinte választ vársz,vagy azt hogy vigasztaljanak,mert a vigasztalás az úgy látom a válaszokból meg van.
Rájöttél,hogy kifogtál egy igazi pénztemetőt és nem tudod eldönteni,hogy eladd vagy tovább öld bele a pénzt.
Jobban meg kellett volna nézni hogy mit veszel,főleg egy közel 20 éves fordnál a rozsda komoly ellenfél,törzsvendég leszel a karoszériásnál,mert ahol orvosolja a problémát akkor a rozsda kifog jönni mellette és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!