Melyiket vennétek 600 000-ért skoda fabia vagy volvo s 60?
Figyelt kérdés
Mindkettő tizenhét éves.2019. aug. 14. 13:05
11/15 Nyakasparasztgazda válasza:
Skoda
Esetleg belinkeléd a hirdetéseket?
13/15 anonim válasza:
Rossz oldalon jársz itt csak az új csilliós kocsi a menő. Itt nem kapsz normális választ. Amúgy kérdésre válaszolva skoda. :D
14/15 anonim válasza:
Újautó párti vagyok. A használt prémiumoktól irtózom. De! Van a cégnél egy nő.
8 éve amikor idejöttem valami böszme nagy kombi volvoval járt. V70 talán.
Most is ugyanazzal. Egy rozsdapöttyöt nem látok rajta. Azt sem hallotam, hogy lerobbant volna neki.
Nem tudom mennyit költött rá. Ilyen kívül belül Tip-Top hoszonéves autót más márkából nem láttam.
15/15 anonim válasza:
A Skoda ekkortájt kapta meg az új motorjait (ami az akkori Polo-ba is belekerült), HTP, 1.2 és társai. Mivel ezek még a korai példányok ebből a típusú motorból, így figyelni kell rájuk.
A Volvo eddigre már kiforrott. Más kategória, de nekem az S60 jönne be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!