Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A véleményetekre lennék...

A véleményetekre lennék kíváncsi! Volvo Vs Mercedes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Új autó vásárlása előtt állok, és már ki is szemeltem magamnak két potenciális lehetőséget. Az egyik egy T5-ös Volvo s60, a másik pedig egy Mercedes-Benz E200. Tufom, nem ugyanaz a kategória. Mi egy kis 3 fős család vagyunk, gyermekünk most 15 éves, a legfőbb cél pedig az lenne, hogy kényelmesen elféjünk az autóban. A válaszokat köszönöm!

2019. aug. 11. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos csak valami vicc jellegű kérdés lehet. Ha megteheted hogy újonnan vásárolj egy Mercedest akkor a Volvo hogy jutott neked eszedbe ? Ez kb ugyan az hogy venni szeretnék egy Audit de gondolkodóba van a Citroen is. Ha nem egy óriási tréfa ez a kérdés akkor egyértelműen a Mercedest vedd meg. Nem kérdéses hogy én azt választanám Volvo helyett 😆 Ha viszont mégis a Volvot választod akkor senkinek ne mond el hogy egy új Mercedesen is törted a fejed mert ki röhögnek.🤭
2019. aug. 17. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nekem nem a pénz szabja meg egy autó milyenségét, és a Volvo s60 kimondottan tetszett, ugyanígy történt az E-Mercinél is. Nem a felvágás a célom, hanem a kényelem. Köszönöm a választ, végül mègiscsak a Mercedes mellett döntöttünk :)
2019. aug. 17. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyik sem rossz minőségű autó. De ezt te is tudod szerintem. Ha a kényelem az elsődleges cél, akkor ki kell próbálni mind a kettőt. Beleülni, tesztvezetni és az után dönteni.

Saját szubjektív személyes véleményem alapján egyértelműen az E200-ast választanám, nem lenne kérdés.

2020. aug. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!