A véleményetekre lennék kíváncsi! Volvo Vs Mercedes?
Volvo fenntarthatóbb, talán kevésbé veszti értékét majd az évek folyamán, persze ehhez az kell hogy ne egy félresikerült modell legyen. Miért pont új autó? Én nem mernék belevágni ismeretlen fejlesztésekbe, maradnék egy 2-3 éves modellnél, és bőven maradna pénzem is.
Én legalábbis így látom.
Ha már virítós autó kell akkor nyilván Mercedes.
Ilyen autónál a fenntartás, fogyasztás már nem lényeges szempont úgysem.
Merci
.
Ismerős vett mert ugye most akciós. Az e200 most jó autó mert az e klasseben nem a Dacia Duster motorja van mint a c-ben. Rövid távon nem takarékos de hát a csillagot meg kell fizetni.
Vezettem , szerintem rendben van.
A Volvo
Haát még tobb ismerősnek van első evben voltak vele rendesen szervizben
A merci se kéne mert szerintem nem tud annyit amibe kerül de inkább adok egy német autónak esélyt mint egy kínainak
A volvo nagyon próbálja elhitetni hogy prémium meg megbízható meg minden,de valójában mára csak egy kínai f@s.
a fiam 2005ös octaviáját nem cserélném el egy s60-nal.(na jó lehet hogy az ára miatt bele mennék:)
Az e200 szerintem sokkal strapabíróbb mint az s60 t5 az agyonhegyezett motorjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!