Kawasaki ZZR 250, miért nincs róla semmi a neten?
Tulajdonomba került egy Kawasaki ZZR 250-es.. próbáltam az interneten megnézni..hogy mik a műszaki adatai..meg akartam keresni aeírásait..karbantartásának útmutatóját, de semmit sem találtam.
Youtubon is csak pár külföldi teszt vezetés van róla.. tehát közel nulla infó van a motorról..az interneten.
Se videók..se cikkek.. se leírások.. se wiki oldal.
Nem tudom, hogy hogy kellene használni.. mennyin kell pörgetni..mi az utazó sebessége.. milyen benzint tankoljak.. milyen ládákat lehet rá tenni.. milyen elektronikák vannak benne..hogy működik maga a motor..
Van itt olyan ember..aki tud a típusról valamit? Hibájit? Hogyan kell használni..mit érdemes cserélni..mit mennyi időnként.. ha tudtok valamit róla..bármit.. szívesen hallgatom! Minden érdekel!
mennyin kell pörgetni?
tapasztalt-tapasztalatlan motoros megérzi mehallja hol a legjobb
mennyi az utazó sebessége?
legmagasabb fokozatba az előző kérdéshez kell kötni
milyen benzint tankoljak?
amit a kúton tudsz tankolni
milyen ládákat lehet rá tenni?
bemész egy normális motoros boltba és elkezded próbálgatni (ha nem bunkó paraszt az eladó engedni fogja, énis 3 órát voltam ott hasonló miatt)
milyen elektronikák vannak benne?
mármint abs meg ilyen kutyaf@.sza? próbakör
mit érdemes cserélni mennyi időnként?
olaj/olajszűrő 6-7 ezer km
fék cső/olaj 2 év
gyertya 5 ezer km
gumi 15 ezer km körül de látod Mikor kopott el
fék betét/tárcsa szintén
lánc/lánckerekek gumi cserével együtt szoktam
Köszönöm az utolsónak! Mire kell figyelni? Mi az amit meg kell nézessek egyből szerelővel.. vagy nézessem át az egész motort?
Úgy értettem, hogy mit ke tankolni, hogy akkor nem kell kevergetni a benzint..meg hozzákeverni valamit(?).
Típus hibákat ismer valaki?
USB töltő, riasztó beszerelhető?
3-as vagyok
olajat nem kell mivel ez 4 ütemű, persze adalékot ha szeretnéd lehet keverni (spuri meg társai) de nem kötelező
usb töltő bekötése egyszerű és lehetséges, riasztó szintén
amit megkell nézni a motoron ugyan az mint a többin, olaj olajszűrő, gyertya, légszűrőt pucold meg és olajozd meg én ezt 1500km-enként szoktam, láncekerék nincs-e elkopva, kerékcsapágyak, fékek, ha karbis akkor azt is érdemes átpucolni, kormánycsapágyat kevesen nézik, fék olaj és csövet érdemes cserélni ki tudja mikor volt, hengerekbe nézz bele nincs-e olaj bennük és kompresszió mérés is kéne, ezek lényegében minden motoron átnézni valók mivel a típust nem ismerem ezért típus hibákat nem tudok írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!