Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki ZZR 250, miért nincs...

Kawasaki ZZR 250, miért nincs róla semmi a neten?

Figyelt kérdés

Tulajdonomba került egy Kawasaki ZZR 250-es.. próbáltam az interneten megnézni..hogy mik a műszaki adatai..meg akartam keresni aeírásait..karbantartásának útmutatóját, de semmit sem találtam.

Youtubon is csak pár külföldi teszt vezetés van róla.. tehát közel nulla infó van a motorról..az interneten.

Se videók..se cikkek.. se leírások.. se wiki oldal.

Nem tudom, hogy hogy kellene használni.. mennyin kell pörgetni..mi az utazó sebessége.. milyen benzint tankoljak.. milyen ládákat lehet rá tenni.. milyen elektronikák vannak benne..hogy működik maga a motor..

Van itt olyan ember..aki tud a típusról valamit? Hibájit? Hogyan kell használni..mit érdemes cserélni..mit mennyi időnként.. ha tudtok valamit róla..bármit.. szívesen hallgatom! Minden érdekel!

2019. aug. 10. 00:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ecsegi Szandi a ZZR-ek királynője.
2019. aug. 10. 00:53
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez van ha japán belpiacos motort veszel.
2019. aug. 10. 01:36
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

mennyin kell pörgetni?

tapasztalt-tapasztalatlan motoros megérzi mehallja hol a legjobb

mennyi az utazó sebessége?

legmagasabb fokozatba az előző kérdéshez kell kötni

milyen benzint tankoljak?

amit a kúton tudsz tankolni

milyen ládákat lehet rá tenni?

bemész egy normális motoros boltba és elkezded próbálgatni (ha nem bunkó paraszt az eladó engedni fogja, énis 3 órát voltam ott hasonló miatt)

milyen elektronikák vannak benne?

mármint abs meg ilyen kutyaf@.sza? próbakör

mit érdemes cserélni mennyi időnként?

olaj/olajszűrő 6-7 ezer km

fék cső/olaj 2 év

gyertya 5 ezer km

gumi 15 ezer km körül de látod Mikor kopott el

fék betét/tárcsa szintén

lánc/lánckerekek gumi cserével együtt szoktam

2019. aug. 10. 07:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak! Mire kell figyelni? Mi az amit meg kell nézessek egyből szerelővel.. vagy nézessem át az egész motort?

Úgy értettem, hogy mit ke tankolni, hogy akkor nem kell kevergetni a benzint..meg hozzákeverni valamit(?).

Típus hibákat ismer valaki?

USB töltő, riasztó beszerelhető?

2019. aug. 10. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

olajat nem kell mivel ez 4 ütemű, persze adalékot ha szeretnéd lehet keverni (spuri meg társai) de nem kötelező

usb töltő bekötése egyszerű és lehetséges, riasztó szintén

amit megkell nézni a motoron ugyan az mint a többin, olaj olajszűrő, gyertya, légszűrőt pucold meg és olajozd meg én ezt 1500km-enként szoktam, láncekerék nincs-e elkopva, kerékcsapágyak, fékek, ha karbis akkor azt is érdemes átpucolni, kormánycsapágyat kevesen nézik, fék olaj és csövet érdemes cserélni ki tudja mikor volt, hengerekbe nézz bele nincs-e olaj bennük és kompresszió mérés is kéne, ezek lényegében minden motoron átnézni valók mivel a típust nem ismerem ezért típus hibákat nem tudok írni

2019. aug. 10. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
ja és ha nem igazán értesz hozzá akkoris otthon hozzá értő ismerőssel ajánlom csinálni mivel a szerelő meglátja hogy nem értesz hozzá akkor le fog húzni
2019. aug. 10. 21:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, el nem hinnéd mennyit sehítettél! Egy úr vagy 😁
2019. aug. 11. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A ZZR250-ben papírszűrő van, ezért eszedbe ne jusson beolajozni, pláne ne megpucolni. Nem kell vele semmit csinálni, ha koszos újat kell venni, ha tiszta akkor jó. Fújkálással, mosással, olajjal tönkreteszed! Csak a szivacs szűrőt mossuk és olajozzuk!
2019. aug. 11. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös végén leírtam hogy nem ismerem a típúst ezért ezt nemtudtam hogy papír szűrős, de ha így van akkor igazad van nem szabad olajozni
2019. aug. 12. 17:45
 10/10 anonim válasza:
Nem is belpiacosak. (A 400-as volt az.)
2023. jún. 23. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!