Mi lehet ez a hibajelenség golf IV-nél?
(Szerkesztés)
Sziasztok
Szeretném a véleményetek kérni, van egy 4 es Golf autóm ,ami a következő hibajelenséget produkálja:
1.ha jobb oldali ajtón kulccsal kinyitom az ajtót minden ablakot leereszt azt csinálja mint hogyha nyitott állapotban tartanám a zárat, akkor csinálja ezt a funkciót üzemszerűen.
2.Valamint ha központi zárral zárom le az autót /távirányítóval/ akkor a Két hátsó ajtó vissza kinyílik ez minek lehet a hibája?
3. Valamiért a jobb oldali ajtón belül az a kis tolóka amivel le lehet csukni belülről az ajtót, mikor lezárom központizárral, vagy kivülről kulcsal a kocsit, csak félig megy le és ha sokat próbálkozok kívülről kinyitni akkor van hogy megnyílik az ajtó és bekapcsol a riasztó. Nem értem. Megnéztem ha a kézzel teljesen benyomom belülről azt a kis tolókát, akkor nincs ez a jelenség.
-----
Mind a két ajtóban most cseréltem ki a zárszerkezet újra. (A régivel is ugyan ezt csinálta, na meg mást is amiért cseréltem) azonban az első kettő onnan megmaradt, a harmadik hiba új.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!