Volkswagen Golf III.1.4 60 Le benzinmotorja mennyit szokott kibírni?
Figyelt kérdés
1997 évjáratú a kocsi, újonnan vettem anno. Évente vagy 10000 km-nél cserélem az olajat benne,mindig jó minőségű olajat használok. Most van a kocsiban 350000 km. A motor megbontva még nem volt, olaj sem fogy belőle.
Mennyit szoktak elmenni ezek az 1.4 benzinmotorok rendes karbantartás mellett?
2019. aug. 9. 13:12
2/3 Nyakasparasztgazda válasza:
Attól függ hányszor tekerjük vissza a km órát
3/3 anonim válasza:
Hát az nagyban tőled függ.
Én személy szerint a lehúrogott, rossznak tartott Alfa 156 1.6-ba 1 041 655 km-t tettem bele 14 év alatt. Normális közlekedés, nem öltem, nem gyilkoltam, arra használtam amire való, közlekedésre. Olaj csak Selenia, 9-10 000 között cserélve.
Meghálálta, még most is megvan letakarva a ház alatti mélygarázsba.
Szóval ha nem ölöd, hanem közlekedsz vele értelmesen, akkor rengeteget kibírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!