Ezt az autót érdemes megvenni?
Ez egy tipikus beszóló szöveg.. Ami nekem fura ezzel az autóval..
1. Motortérről nincs kép...
2. Azt írja hogy ideiglenesen ki van vonva a forgalomból de átiráskor visszakerül... Pls..
3. Nekem fura...
Szerintetek?
Nekem nem kéne mert
1. nem tetszik
2. első kerekes
3. drága
De ettől még lehet akár jó autó is :)
Vicces vagy:
Megkérdezed érdemes-e megvenni. Valaki megíyrja , igen, vedd meg. Erre nem tettszik, hogy beszól. MIVAN????
1. Mit akarsz a motortéren nézegetni??? A sok műanyagot? Vagy a port?
2. Mivel az ideiglenes kivonás megszűnik a tulajdonos váltással, ezért valóban visszakerül a forgalomba automatikusan...
3. Ha fura, akkor miért nézegeted? Keress másik kocsit.
Amúgy meg: én nem venném meg, mert én a kis városi kocsikat részesítem előnyben, és sosem vennék dízelt...
Neked kell eldöntened hogy tetszik-e és hogy neked megér-e ennyit.
Ha a saját véleményemre vagy kíváncsi, 10 éves "szürke" átlagautóért, aminek se a műszaki paraméterei, se a felszereltsége nem kiemelkedő, nem adnék majd' 2 milliót. Ha átnézve is valóban jó állapotú és 1,6 körül odaadják, annyit talán megér.
SZÜF szerint a leírással ellentétben 3. tulaj nevén van. Persze lehet hogy a 3. tulaj pl a kereskedő, akinél van most az autó.
Érdekesség még, hogy 2007-es gyártás. 2 évig állt valahol. Pl készleten ragadt autó lehetett.
Idén február óta van kivonva a forgalomból. Ami lehet ezért is akár mert a kereskedő nem akarja utána a biztosítást fizetni azért hogy csak álljon a telepén.
Az, hogy nincs a motortérről kép, engem nem tartana vissza. Elmennék és megnézném amire kíváncsi vagyok.
Először:
"nekem nagyon megtetszett
Később meg:
"nekem fura", utána pedig: "szerintem is drága".
Na figyelj ide Pistike!
Se pénzed, se jogosítványod és még azt sem tudod eldönteni, hogy most kell vagy sem?
Na menj aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!