Melyik autot lenne erdemes megvenni?
Napi 60 km.
Ezek tetszenek, ezek kozul szeretnek valasztani.
Volkswagen passat 2007-2008as evjarat korul
Bmw e90 2006-2007 evjarat
Audi a4 2006-2007 evjarat
De az 1-es bmw-k is bejonnek.
Pontos tipust, motort nem irtam mivel annyira nem ertek hozza, orulnek ha leirnatok melyikbol, milyet lenne erdemes venni.
2 millio, 2 millio 500ezrem lenne ra. De egy 6-700ezret felreraknek ha barmi meghibasodna.
Koszonom a valaszokat!
e90 320d-vel van saját tapasztalatom,és egy passat b6 volt apámnak.
A bmw egy zseniális autó!Imádtam!Nagyon jól néz ki,nem eszik sokat,nem volt sok baja,pedig már 300 ezer volt benne,semmi felesleges sallang,csak ami kell egyszerű,letisztult kocsi,ebbe még idrive se volt!
A vw viszont egy f*s...Rengeteg felesleges elektronika amik napról napra fostak be,egy valós 195 ezret futott kocsi ami büdös,és már javítani kell a váltót,el is adtuk hamar...
Az A4 gondolom olyan,mint a passat...
Egy tipp:Ne akarj prémium német kocsit venni,ha nem értesz hozzá,mert,ha látja a szerelő,hogy azt se tudod mi van,levesz majd,mint a nagykabátot,és ráfogja azért ennyi,mert prémium kocsi...A másik:Neked felesleges a dízel,a bmw ezen modelljeinek 4 hengeres benzinesei amik neked jók lennének azok borzalmasak,Az N-es motorkódúak a láncproblémákkal.Én azt mondom egy golfot nézz inkább vagy egy astrat,a golf is tud olyan vezetési komfortot adni,mint egy passat csak kisebb,a napi 60km-et abba se lesz megterhelő letudni!
skoda octavia egy hitvány f*s,a vw meg az audi lebutított változata,hiába mondják,hogy ugyan az,de nem,ha beleülsz érezni fogod!A honda accordot se ajánlom,japán kocsi nem lesz benne olyan érzés,mint egy németben,mert minőségben nagyon távol áll,emellett szereti enni az olajat,és szeret rohadni!Ha rám hallgatsz maradsz a német vonalon,és veszel egy ötös vagy hatos golfot!
Egyes voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!