Miért csúnya sokak szerint a régi Fiat Multipla?
Azért köpködik mert ez lett a menő meg a divat hogy minél jobban ócsárolják.
Annak idején a top gear-ben aztán meg itthon a totalcar-ban is szénné ekézték,hogy fúj de csúnya stb.....nyilván akkor innentol kezdve te sem mondhatsz mást......
Egyebkent a multipla kettos megitelelserol mindentől többet mond az a tény hogy a megjelenése évében a vilag legcsunyabb autojanak valasztatottak!A rá következő évben meg a világ családi autojának!
Mert a szépség relatív???
Mindenkinek más tettszik.
A Multipla egy zseniális családi autó. Meglehetősen bátor módon teljesen a funkcionalitásra mentek a tervezésnél, hogy jó legyen benne utazni. Ez sikerült is:) A divatot meg nem vették figyelembe.
----
Ahogy a totálkáros majmok öregszenek, és gyerekeik lettek, ők is felfedezték a multiplában rejlő zsenialitást:
Talán az egyetlen negatívuma a Multiplának, hogy a csomagtér kicsi. De ennek is megvan a maga története, amit a linkelt cikkben szépen elmeséltek.
Mindenkinek más tetszik...a többségnek pláne a régebbi nem tetszik,szerintem is csúnya nagyon.
Viszont a kinézetet leszámítva azokból amiket az utóbbi időbe össze olvastam teljesen rendbe van az autó, alig van gond velük
Azért, mert az emberek nagy része szerint egy amorf szörnyszülött. Egyetértek ezekkel az emberekkel.
Ráadásul nem is praktikus, kényelmes.
Én is csúnyának tartottam anno. amíg ki nem jött a BMW i3...
Ha egy i3-at látok nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, a Multipla már "megszokott" autó és sok család szerint kiváló családi autó.
Azok a hülyegyereke tartják csúnyának akik semmire se vitték az életben és autóval akarnak önkifejezni (30+ éves szakadt BMW-vel).
Aki kicsit is normális, az tudja, az autó használati tárgy. Nem kezdel egy villáskulcson rugódzni, hogy szép-e. Ki lehet vele hajtani a csavart azt csá.
Ebbe meg belefér a család, földig ér a kereke oszt megyen.
Telejsen korrekt autó.
Mert tényleg nem szép. :)
Viszont marha kényelmes, és jól kihasználható az utastere.
Ekkora marhaságot.. :D ha fizetnének, se kellene saját autó (semmilyen), ettől még feltűnik, ha valami bűn ronda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!