Hogyan űzhetném hobbimat akadájmentesen?
Hogyan motorozhatnék akadálymentesen? Ott a baj, hogy apa nem hagyja, hogy vegyek egy nagyobb motort (50ccm és Yamaha robogom van) saját pénzem van amiből vehetnék legalább egy 125 2t be, a benzint is saját pénzből veszem, azért kéne, hogy birjon hegyre menni és tudjak vitetni is vele (nagyon szeretek vitetni, főleg lányokat) de mivel Erdélyben élek így sok a hegy és ott már nem elég az 50ccm 2t be, nem hagyják, hogy nagyobbat vegyek, viszont azt igen, hogy ezt eladjam és abból a pénzből másikat venni. De annyiért nem adnak sokkal nagyobbat sajnos,akkor hogyan lehetne nagyobb motorom?, amugy apa nem azért nem hagyja a motort mert a kenyér hejett lenne motor, hanem mert az nem hoz hasznot, pedig az előtt egy tehenet vettem meg utána egy borjút is, ezért van nekem lóvé a motorhoz meg benzinhez, de akkor mégis hogyan lehetne nagyobb motorom?
17/F
Egyszer akkorát estem Simsonnal, egy évig sántítottam utána. Pedig az lassabb a Te robogódnál.
A 2T 50-es endurók elég erősek, sok fokozatos a váltó is (5-6) így emelkedőkkel is bírnak. Vegyél kétütemű ötvenes endurót.
Szerintem az illető arra gondolt, hogy a mostanit eladod és az érte kapott összeget kipótolva veszel helyette másik motort.
Egyébként robogóval terepen, jogsi nélkül, utassal (akin gondolom rendes védőfelszerelés sem lenne)? Nekem végülis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!