Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért unom meg az összes...

Miért unom meg az összes hobbimat? Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Elkezdtem videótkat, kisfilmeket készíteni, azután ezekhez speciális olykor 3D-s animációkat hozzáadni. Csináltam vagy egy évig most már kedvem sincs hozzá pedig 1 15 perces filmet is rendeztem már.

Elkezdtem rajzolni. Ez is tök jól ment amíg meg mem untam pedig egy egész jó történettel egy manga stílusú képregényt is rajzoltam ami félig elkészült.

Programozni is megtanultam több nyelven alapszinten, de ezeket is meguntam.

Játékot is készítettem, meguntam.

3D modellezést is szívesen csináltam egy darabig.

Gitáron is megtanultam alapszinten.

Ilyen vagyok, bármibe belekezdek egyszerűen egy idő után nincs hozzá kedvem. Jelenleg majd megöl az unalom és azon töröm a fejem mit kezdjek magammal. Ötletek?

Van olyan aki ugyanígy van? Bármibe belekezd megunja?

Ui.: Ritka az ha egy sorozatot/könyvet végig tudok nézni/olvasni

2019. jan. 31. 21:53
 1/1 anonim válasza:
ezt a sok skill-t amit megtanultál, hasznosítani kellene egy valami nagy projektre, izgalmas jönne ki belőle
2019. febr. 6. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!