Jó minőségü krova?
Figyelt kérdés
Tud valaki jó minőségü krovát javasolni?
,otthoni használatra kellene,de nem bóvlit akarok venni,hanem ha elöveszem 10 év mulva akkor is mükődőképes legyen,,?
2019. aug. 4. 13:55
1/10 A kérdező kommentje:
Régebben vettem az Obiban Lux márkájut,viszonylag jó volt de most valami nagyobb felszereltségüt szeretnék.
2019. aug. 4. 13:58
2/10 anonim válasza:
Proxxon. Nincsenek elszállva az árai, de már bírja a napi használatot.
3/10 anonim válasza:
Lidl sajátmárkás, ha pont kifogod a boltban. Több szerszámom is van tőlük, és meg vagyok elégedve.
4/10 anonim válasza:
Igen, a Lidlben pont tegnaptól van egy készlet 28e-ért. Otthoni alkalomszerű szerelgetésre szerintem megfelel, nem piaci gagyi. Gondolkoztam rajta én is, de végül nem vettem. Van egy kisebb készletem, amihez ha veszek külön egy-két hiányzó nagyobb méretű fejet, akkor olcsóbban ugyan ott vagyok. De ha nem lenne már meglévő kisebb készletem, akkor simán beruháznék rá.
5/10 anonim válasza:
ha a lidli cuccra rá van írva, hogy három év gari, akkor bátran vedd meg
7/10 A kérdező kommentje:
Lidlben bisztos nem fogok venni szerszámot,az egy élelniszer üzlet PROXXONT fogok venni.
2019. aug. 5. 12:06
8/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az ismerőseimet és ők is ezt javasolták :vagyis a
"KS-Tools és Proxxon készleteket több autószerelő partnerün"
itt meg lehet venni,szerszámbolt:
ASG-KER Műszaki Kereskedelmi Kft.
vagyis szerszámot a szerszámboltból.
2019. aug. 5. 13:36
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!