Friss jogosítványos vagyok, a T matricából hány darabot
illetve hova kell elhelyezni az autón?
Figyelt kérdés
A kérdést azért teszem fel mert az ismerőseim azt mondják , hogy ne is tegyem ki , a testvérem egyet tett föl régebben hátra , de más azt mondta kettőt tegyek , egyet előre egyet hátra. Válaszaitokat előre is köszönöm!
2019. aug. 4. 10:25
1/9 anonim válasza:
Nem kötelező, de ha annyira matricafétised van, tegyed hátra, mivel nagyobb az esélye hogy veled egy sávban közlekedőkkel történik a gebasz
2019. aug. 4. 10:30
2/9 anonim válasza:
Elöre meg hátra lehet tenni, de fölösleges, söt a legtöbben csak szivatnak, ha látják a matricát, anélkül sokkla jobb helyzetben lennél.
3/9 anonim válasza:
Egyet se kell. De te dönthetsz úgy, hogy teszel fel. Szerintem bőven elég egy hátra. De ha nagyon akarod tehetsz az autó minden oldalára. Nyilván ne gátoljon a kilátásban.
4/9 $$$$$ válasza:
Ne tedd fel.... Ha nem vagy bizonytalan akkor felesleges.... En pl.jobban vezettem mint sok ember akiknek mar regen van jogsija(jogsi elott is tudtam mar vezetni). De ha bizonytalan vagy akkor is felesleges. Mert sok ember pont hogy nem elozekeny lesz hanem csak azert is eled vág meg csak azert is megelőz.... Tehat ertelmetlen.
2019. aug. 4. 10:33
5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, én azért a saját érdekemben is jobban figyelek arra akinek T matrica van.
Nagyon kevés olyan bunkó lehet aki csak azért is szivat. De az olyanoknak mindegy, hogy T van vagy sem.
2019. aug. 4. 11:20
6/9 anonim válasza:
Homlokodra maximum.
2019. aug. 4. 11:52
7/9 $$$$$ válasza:
Hidd el hjgy vannak. Nem egy olyat ismerek. Es nem azt mondom hogy szivat hanem direkt nen enged ki vagy megelőz meg alapbol szerencsetlennek néz. En se vagyok ilyen de sok ilyen van...
2019. aug. 4. 12:47
8/9 anonim válasza:
előre, két oldalajtóra, és hátra, tehát négy db javasolt. Bárki bármit mond, ez praktikus megoldás, és igenis segítenek az autósok. Akik nem, azok senkinek sem.
Szóval bátran tedd ki a T betűket, meglátod könnyebb lesz az életed.
Itt a nagyfaluban biztosan nagy előny.
2019. aug. 4. 13:05
9/9 anonim válasza:
Ragaszd fel, lehetőleg próbáld az ablaküvegre olyan helyre, ahol nem zavar a kilátásban... Legalábbis én nem akartam, hogy baja essen a fényezésnek, tudom le lehet szedni, de én béna vagyok. :D
Egyébként három hétig gyakoroltam/vezettem T betűvel, utána leszedtük. Érezni lehetett, hogy direkt szívatnak (Bp).
Hidd el, sárga Suzuki+T matrica+édesanya melletted nem a legjobb kombó, hogy komolyan vegyenek a forgalomban :D xD (igen, sokáig nem engedett menni egyedül. Erre most ne térjünk ki).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!