Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 30 felett milyen kategóriájú...

30 felett milyen kategóriájú autóval illik járni? Mi az ami nem ciki, nem égő?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 13:23
1 2
 11/14 Pupusz ***** válasza:
70%
Csakis olyannal, ami jó műszaki állapotban van, nem ültetett utólag és nem szereltek rá utólag sport kipufogót. Ezen kívül át tud menni egyenesen a fekvőrendőrön, nem szakad le közben a spoilere, nem rozsdás, nem feltűnősködő. Semmi utólagos optikai tuning, szárny, nagyon peres gumi stb. Ez utóbbinál sűrűbb a defekt is, úgyhogy ésszerűtlen. Gyári méret! Egy normális, gyári állapotú, tiszta gépet vegyél. Legalábbis az én szerény véleményem szerint. A fent említett hibáktól, túlzásoktól, igénytelenségektől nekem hányingerem keletkezik és röhejesnek talámom azokat, akik pénz nélkül akarnak jaszkarizni, mutogatni valamit, ami nincs. Ez totál égő.
2019. aug. 3. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

# 11!

Teljesen egyetértek, de ez megint csak nem életkor függő szerintem. Én már huszon évesen is inkább a szép gyári állapotot szerettem az autókban. Típusidegen felnit, utólagos olcsó gagyi biszimbaszokat egyik autómra sem aggattam soha. Nekem mondjuk a gyári sport futóm bejött, de ez még közel nem az a kategória hogy fekvőrendőrön nem tudsz átmenni vele. Amitől rosszul vagyok és látok néhány autón az a sötétben az autó mögött végigvonuló "stadionvilágítás", ami egy idő után átmegy villogó diszkófénybe. Vagy más néven ledes rendszámtábla világítás. Nem értem mire jó. Mért jó az, hogy vakító fehér fényű, kvázi reflektorokkal ki van világítva a rendszám? Az autó attól nem fog jobban menni, látni sem fogsz jobban, az autóban ülve te sem tudsz gyönyörködni a sajt rendszámodban. Semmi értelmét nem látom.

2019. aug. 3. 09:35
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
30 felett már illik az embernek egy dízel, olcsóbb X6 BMW-t birtokolni, aztán 40 év fele venni egy G osztályú Mercedest, 50 körül pedig Ford F150 vagy valami hasonló a minimum szint.
2019. aug. 3. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
19%
A mai harmincasok még a mamahotelban laknak. Ott meg el lehet kötni apuci verdáját is.
2019. aug. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!