Milyen autóval, márkával, típussal lehet a legjobban csajozni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 19:20
1/10 anonim válasza:
Csajozni azzal tudsz hogy nem ronda a képed.
2/10 anonim válasza:
Nekem egy Mustangom van, bejon a csajoknak.
3/10 anonim válasza:
Egy jó verdával nem leszel unalmas, egy kis pluszt ad. Viszont ha magával az emberrel van probléma azon az autó sem fog tudni segíteni.
5/10 anonim válasza:
Pedig van olyan réteg, ahol nagyon is számít az autó.
AMG mercivel nem lőhetsz mellé.
6/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy kék-fehér propeller legyen az elején. A típus, a kor és az állapot nem számít. Ha a jel ott az elején, akkor az is mindegy, ha már 30 éves, húzza a belét és át van rohadva a padlólemez, a jelre izguló intelligens hölgyek körében akkor is népszerű leszel.
7/10 anonim válasza:
Az ilyen "nőkkel" nem igazán lehet kialakítani komoly kapcsoaltot... persze másra jók de ennyi erővel az autó árát elköltöd a kamaraerdei úton egy suzuki swifttel és kész :)
9/10 anonim válasza:
Pasimnak bmw m5 e60-ja van es szerintem ku rva meno es amikor azzal jott ertem eloszor ahw
19L
10/10 anonim válasza:
Ladàval vagy a jò öreg Dacia 1300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!