Mercidesign kérdése:
Tempomat használatánál kevesebbet eszik az autó?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 06:43
1/8 anonim válasza:
Én így vettem észre, hogy bizony kevesebbet fogyaszt, meg hosszú autópályán sokkal kényelmesebb.
3/8 anonim válasza:
Igen, kevesebbet eszik. Sokall egyelőbben adja neki a gázt.
Az ember hajlamos néha többet nyomni neki aztán leveszi a gázt.
4/8 anonim válasza:
Igen, nagyon egyenletesen adja a gázt, és mindig csak annyit, amennyi éppen kell.
5/8 anonim válasza:
nekem hondám meg mazdám volt illetve most mazdám van határozottan többet eszik tempomattal mindkét autó.
6/8 anonim válasza:
Igen, mert ha a tempomatot 140-re állítod, akkor az 140-et tart végig. Tempomat nélkül pedig az ember sokszor elbambul, 140 helyett már csak 110-el megy, aztán így a fogyasztás is kissebb lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Legtöbbet városban járunk vele, (nem Budapest), akkor is érdemes tempomatot használni? Kilométereken át lehet megállás nélkül menni.
2019. júl. 27. 05:54
8/8 anonim válasza:
Én városban sosem használom, mert ott kell az éber figyelem, és mindig történtet valami. Autópályán is kell figyelni, de ott kevesebb lehetőség van a balesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!