Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meghúzták az autómat. Hogyan...

Meghúzták az autómat. Hogyan derítsem ki hogy ki volt?

Figyelt kérdés
A tegnapi nap folyamán,bementem dolgozni és mire véget ért a műszakom,a megkarcolt,beholpadt,törött lámpás autómat találtam a parkolóban,persze sem tettes,sem üzenet sem elérhetőség nem volt.mit tegyek hogy megtaláljam a tettest?

2019. júl. 23. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, legközelebb odaírom a nevemet és elérhetőségemet egy ilyen után, hogy segítsek a kedves tulajdonosnak.
2019. júl. 23. 02:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami kamera nincs a közelben, ami felvehette?
2019. júl. 23. 02:46
 3/5 imnard ***** válasza:
Én már legalább háromszor jártam így. Rendőrök helyszíneltek, vagy el kellett vinnem az autót megmutatni,ha van kamera a közelbe a felvételt bekérik, de nem történik semmi. Erre a kötelező nem fizet, de szerintem a casco se nagyon, de nekem utóbbi nincs. Ja, az egyiknél volt egy szemtanú, elmondta milyen autót látott, de rendszám hiányában semmire nem mentem vele.
2019. júl. 24. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Németországban egy élelmiszerbolt parkolója közös volt a házunk parkolójával. Mivel ott nincs orvosi vizsgálat a jogsihoz, és meg sem kell újítani a jogsit, a 80 éves mamák is autóval jártak bevásárolni. Nem tudnám megszámolni, hogy a hat év alatt hányszor nyúzták le e tükrömet.
2019. júl. 25. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor javítassam meg saját költségre és rettegjek tovább hogy mikor jön egy barom aki ismét kárt tesz az autómban.Kész vagyok a mai világtól
2019. júl. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!