Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki az aki elhiszi a katalógus...

Ki az aki elhiszi a katalógus adatokat?

Figyelt kérdés

Szerintem a turbós benzines motorok olykor olykor bőven sokat is tudnak enni.Majdnem minden autóvásárló ügyet indíthatna a fogyasztás dologból mert a hivatalos adatok mindig fals adatok,mivel nem olyan helyzetekben mérik a fogyasztást ahogy az emberek használják az autókat a hétköznapokban.Ha tudom,hogy ilyen helyzetben ügyet lehet csinálni belőle :)

[link]

Bezzeg anno nekem nem csinált semmi érdemlegeset a fogyasztóvédelem egy xy ügyben.

2019. júl. 25. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

elolvastad egyáltalán a cikket?

ne arról van szó, hogy 6,2 helyett eszik 7,6ot vegyesben

3x annyit evett mint a katalógusadat

2019. júl. 25. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:

# 1

Na de a kereskedő ezzel mit kezdjen?

2019. júl. 25. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem,nem ők gyártották le az autót.
2019. júl. 25. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, nem ők gyártották az autót. Viszont mindennemű termék esetén a kiskereskedő a jótállási lánc első lépése. Ha megveszel egy hajszárítót és két nap múlva nagy pukkanással elszáll, nem a gyárba fogod bevinni, hogy tessék ezt nekem megnézni, hanem oda viszed vissza, ahol vetted. Pedig a hipermarketnek semmi köze a hajszárítóhoz, nem ő gyártotta, de ő adta el neked. Ám őt, a kereskedőt tudod te, mint vevő felkeresni, aztán ha már a profitot zsebretette, akkor ezért cserében lesz szíves megoldani a te szavatossági problémáidat is.
2019. júl. 25. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem ők gyártották le az autót"

Nem ők gyártották, de ők adják el. Amellett, hogy árulsz valamit, kötelezettségeid is keletkeznek.

2019. júl. 25. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Bezzeg anno nekem nem csinált semmi érdemlegeset a fogyasztóvédelem egy xy ügyben."

Akkor ez megint egy nekem szar, más se sírjon hogy szar kérdés?

2019. júl. 25. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ná, hogy senki sem hiszi el az adatokat, de röhejes fogyasztásokról van szó a cikkben. Ez egy kisautó, kismotorral, el nem tudom képzelni, hogy ha nem hibás az autó, akkor hogy tudna ennyit enni.
2019. júl. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!