Bmw katalógus ingyenes ha postán kérem?
Meg akarok rendelni, de nem tudom, hogy ingyenesen hozzák-e ki, vagy nekem kell-e érte fizetnem?
Puszta kíváncsiságból akarok rendelni egy-két katalógust, mivel érdekelnek a Bmw-k, de viszont fizetni nem akarok érte, meg azt sem akarom, hogy folyamatosan hívogassanak telefonon, ilyen-olyan reklámokkal...
Szerintetek megmerjem rendelni? Valaki már rendelt onnan?
Mikorra jött meg?
Postás hozta? MPL?
Utánvételes, esetleg fizetni kellet érte?
Várom a válaszokat!!
SÜRGŐS
Még a mai nap le akarom adni a rendelést, de persze csak akkor , ha ingyenes.
Nem tudom hogy és honnan rendeled, de a rendelés végénél mindenütt fel van tüntetve a szállítás.
AZ is ha ingyenes meg az is ha fizetni kell érte és az is hogy mennyit.
Ha ingyen kell és azonnal, (mert gondolom jövő héten már rendelni is akarsz) akkor miért nem töltöd le a PDF-ben inkább? Az is ott van, ott nem csak max 3-at választhatsz és az biztos ingyen van.
Amúgy mivel szállításra vonatkozó ár nincs feltüntetve, valószínűleg ingyenes, mert amúgy kötelezően fel kellene tüntetniük a szállítási költséget és valószínűleg egyszerű postai levélként küldik.
Sürgős, de csak akkor, ha ingyenes... vagyis semmi szükség nincs rá.
Az interneten rengeteg katalógus van, bárki számára ingyenesen elérhető, az szalononként változhat, hogy mennyire foglalkoznak, mennyire veszik komolyan a katalógus postázást, de előbb-utóbb mindegyik felismeri, hogy aki autót szeretne vásárolni, az nem képeket nézeget, hanem bemegy a szalonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!