Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen esetben mit csináljak?...

Ilyen esetben mit csináljak? Vettem egy kocsit ma vittem eredet vizsgára ahol nem tudták leolvasni a motorszámot (nem is nyúltak szinte az autóhoz)

Figyelt kérdés
Elvittem egy másik eredetvizsgáshoz hogy lehet e valamit kezdeni ott viszont próbálják kiolvasni a számot. Sőt az előző eredetvizsgások nem is jó helyen keresték a motorszámot. Vissza lehet menni reklamálni hogy nem nézték meg? Vagy ilyen esetben mit lehet tenni? Kpm vizsgára következő hétre kaptam időpontot.
2019. júl. 24. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak nem valami francia?

Emiatt kell kpm-re vinni?

Ha csak emiatt, akkor vidd olyan helyre, ahol biztos megcsinálják az eredetvizsgát.

Én is most adtam el egy nehezen olvasható motorkódos Renaultot, nehezen adták meg az eredetvizsgát rá, eladásnál ez eszembe se jutott...

2019. júl. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!