Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikertelen eredet vizsga?! A...

Sikertelen eredet vizsga?! A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vettem egy Renault twingot, el vittem eredet vizsgára, aztán átíratni. Átíratni nem lehet mert az eredet vizsgán nem ment át, kiderült a beltér egy 99es évjáratú autóból való, az ablak üvegekkel és a külső műanyag elemekkel valamint a kábelezéssel együtt, míg a kaszni 97es évjárat. Vissza kaptam a pénzem egy részét, az ügyintéző azt mondta rendőrségi eljárás lesz belőle, az autót valószínűleg le fogják foglalni a nyomozás erejéig. Kérdés, miután lezajlott az eljárás, mihez tudok kezdeni az autóval? Nincs a nevemen, az átírási időből kifutó.
2019. jan. 26. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérd vissza az összes pénzt és utána téged ne érdekeljen.
2019. jan. 26. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen szőrözős eredetvizsgálók vannak?

Azt a qva.

Főleg egy Twingónál..

Nekem úgy átment egy autó, hogy még a motor típusa se stimmelt.

Kifogtál egy kcsög vizsgáztatót, oda se vigyél többet semmit.

A kasznit szokták nézni, hogy nem-e több darabból van összehegesztve, illetve a motor típust(számot se annyira)

De a beltér????

Biztos át fogod tudni íratni, csak köcsögösködnek veled a fontoskodó eredetvizsgálók, az okmányirodában egyelőre csak az illetéket kell kifizetned, az a fontos.

Mégis, egy beltérből mit akarnak megállapítani, hogy lopott-e?

Nincsen száma!

Én felnyomnám őket egy fogyasztóvédelemnél, ezek után.

2019. jan. 26. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kételkedtem, hogy vannak itt nálam okosabb emberek, csak akkor nem értem, miért nem írják le az ő verziójukat:

Privát üzenetem:

Az üzenet témája: iq king

Az üzenet szövege: Fogadni mernék h fingod sincs mér vagy 47%-os :'D

2019. jan. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!