Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők 90%-a miért aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 90%-a miért aranyásó társkeresést illetően??

Figyelt kérdés
ma 08:40
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Például sok az olyan pár hogy:

20-30 éves nő és 50 feletti pasi...

És azok a nők azt mondják hogy egy idősebb pasi mellett érzik magukat biztonságban mind anyagilag mind a jövőjüket tekintve

ma 08:42
 2/22 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésem kizárólag csak társadalomkritika!!
ma 08:42
 3/22 anonim ***** válasza:
64%

De mi a problémád még ha így is van? (nincs így - 90% túlzó)

Örülj hogy legalább a pénzedért van veled valaki. Hogy lenne így csinos párja a Mészáros féléknek és az öreg trottyoknak? Jól van ez így. valamit valamiért.

ma 08:54
 4/22 anonim ***** válasza:
6%
Nincs ezen mit taglalni, ugyanúgy ahogy mindig lesznek nők akik a munkahelyi előléptetèsèrt az ágyban dolgoznak meg .
ma 08:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a 90% tényleg túlzás szerintem.

Anyám meg anyósom nagyon csinos nők voltak és mondták ők is mehettek volna a pénzre anno.

A jelenség már akkor is létezett

ma 09:01
 6/22 A kérdező kommentje:

Én örök agglegény vagyok (saját döntésből) 27 évesen, mögöttem van

5 rossz párkapcsolat, hála a volt anyósoknak..

ma 09:03
 7/22 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a volt anyósok mind egyedülálló nők mert régóta nem kellettek senkinek sem a rámenős stílus miatt
ma 09:05
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy unatkozó incel. Rohadt szánalmas vagy! 😂😂
ma 09:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy legalább volt 5 nőd, még ha pénzedért is. Másnak aki nem pénzes még ennyi sincs.
ma 09:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg okkal nem bírt téged egyik anyósod sem. Gondolom nem ilyen senkiházit akarnak a lányuknak, érthető módon.
ma 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!