Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők 90%-a miért aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 90%-a miért aranyásó társkeresést illetően??

Figyelt kérdés
ma 08:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megint csak a túlzás, vagy azt hiszed, hogy ha egy vacsit fizetni kell, az már csak aranyásás. Egy dolgot elfelejtesz, ahol nincs arany, ott nincs mit ásni. Egy párszázas fizu és egy másfél szobás lakás nem arany.
ma 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

Az én aranyam az nagyon mélyre van àsva 😁

(Nekem tényleg van)

Duzzognak is a nők,hogy nem tudnak befolyást szerezni rajta.

Nincs a nevemen semmi csak egy autó

ma 09:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"sok az olyan pár hogy:

20-30 éves nő és 50 feletti pasi..."

Megírnád őszintén, hogy az általad ismert 20 és 30 közötti nők hány %-a van 50 feletti férfival párkapcsolatban?

ma 09:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az is érdekes, hogy 5 anyósból mindenki utált.
ma 09:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A nők 90 százaléka? Eleve csak az átlagnál szebb nők tudnak aranyások lenni. Az meg nem hogy nem a 90% de még a 10 sem…
ma 09:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1. A 90%-os arány nagyon túlzó, legfeljebb 10%-et mondanék, de ez tipikusan olyasmi, amiről nem lehet biztos és konkrét információkat szerezni. Mindenesetre egy kicsit is szemfüles férfi elég hamar átlát rajtuk.

2. A kihasználás nem abból áll, hogy szeretné a nő, ha néha meghívnád vacsorázni vagy ha örül egy tőled kapott ajándéknak. Az aranyásó nők lehúznak a semmibe, kisemmiznek.

3. Felteszem nem vagy egy különösen gazdag ember (nem, nem egy pármilliós vagyonra gondolok, annál jóval többre), így téged az aranyásó nők meg se fognak környékezni, hiszen ők magasabbra lőnek.

4. Ha mind az öt exeddel rossz vége lett és mind az öt exed anyja utált (ami érdekes, hiszen ők külső szemlélőként jobban észreveszik az aggasztó jegyeket), akkor érdemes lenne magadba nézni, hogy veled mi a probléma. Ugyanis ennek sokkal nagyobb esélye van, minthogy velük volt mind baj. Legjobb esetben is a te felelősséged, hogy rossz dolgokat alapján választottál párt.

(+ Egyáltalán tudod-e, hogy azok a huszonéves nők és ötvenes férfiak valóban egy pár-e? Sokszor járok el édesapámmal ide-oda, külső szemlélőként biztos volt olyan, aki párnak hitt minket. Illetve felteszem nem ismered őket közelről, így ha valóban egy párról is van szó, akkor se ismered őket és a kapcsolatukat elég jól ahhoz, hogy ítélkezz felette.)

Igazából mindegy, nem célom, hogy lebeszéljelek az agglegénységedről. Szíved joga, úgyis csak téged érint bármilyen formában. Az viszont jó lenne, ha nem szidnál és ítélkeznél ok nélkül.

25/N

ma 10:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy újabb siránkozás, de persze könnyebb mást hibáztatni, mint kihúzni a fejeteket a seggetekből!

Egy nőnek olyan férfi kell akire számíthat, aki talpraesett, tudja mit akar az életben, és igen az ilyen férfinek az elsődleges dolog, hogy megteremtse az anyagi biztonságot is, mert neki az elsődleges dolog az otthonteremtés, és nem bassza el a pénzét villogásra, drága mobilra feleslegesen, miközben egy olcsóbb is megteszi.

Én ilyenkor mindig megkérdezem, hogy az a lúzer, aki 30 évesen is, otthon lakik, és csak céltalanul lézeng az életben, nyomja otthon a konzolt, vele milyen életre számíthat egy nő, mit tud neki adni? Nektek csak dugni kellene, azért sírtok folyton, de ezzel nem lehet megfogni, megtartani egy nőt. Persze el lehet játszani a nagy mesemondót, hogy majd vesznek házat, meg jövőre megcsinálja a jogsit stb, mert mondjuk a csajnak van, csak unja, hogy fuvarozzon. De az álmodozásnak egyszer vége szakad, és ha akad is egy nő, az hamarosan otthagyja.

ma 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Igen, nekem fontos a pénz, én is goldigger vagyok, mert olyan férfit szeretnék magam mellé, aki ki tudja fizetni a programok ráeső részét, az utazás wellness, stb felét, és ugyanugy van lakása, autoja,.
ma 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, kinek mi az aranyásó. Sokszor azért megkapom, mert tartós munkakerülővel nem akarok összejönni átlag feletti keresettel, stabil egzisztenciával.

Amúgy meg tipik aráanyásó bőven nem a nők 90%-a. Nem az aranyásó luxi pipikre kell menni, ennyi.

ma 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 12es , egyébként én is akartam írni ha 5 úgymond anyósod volt és nem működött 5ször a kémia akkor az vagy azt jelenti,hogy 5ször ugyanolyan típusú nőt meg anyóst fogtál ki vagy ami szerintem inkább valószínűbb , hogy némi gondok veled is voltak azért....

Egybe igazad van sok az aranyàsó cafka de nem 90 % a nőknek az biztos.

(Ha lemèsz egy Nightclubba mèg a 90 %-al ott keveset is mondtál de az egy olyan közeg)

Meg azért olyan jelenséget is látok, hogy viszonylag normális nők eltartanak meg szeretnek egy trógert.

ma 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!