Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is ciki a bmw...

Szerintetek is ciki a bmw mint autó?

Figyelt kérdés
A szememben nagyon lejáratódott az alja népek miatt.
tegnap 13:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Nem.
tegnap 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A tarskereses rovatban inkabb a kerdes a ciki.
tegnap 13:34
 3/14 anonim válasza:
100%
316i vagy m8 ?
tegnap 13:35
 4/14 A kérdező kommentje:
2. Sokan társkeresés miatt veszik.
tegnap 13:35
 5/14 A kérdező kommentje:

3.

Nekem a márka lett az. Vannak szép típusok, de ránézek és azok jutnak eszembe akik ilyen autókban menőznek. Kellemetlen. Szívesebben utaznék suzukiban.

tegnap 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Ciki? Ki szerint? Ki foglalkozik egyáltalán azzal, hogy másnak milyen autója, vagy pulóvere van? Én lesz.rom. Az ember a lényeg, nem körítés.

Nekem Mazdám van, de ha kapnék egy jó kis BMW-t simán járnék vele, és ha valaki az autóm alapján ítélne meg, hát az egy korlátolt majom és valószínűleg nem leszünk barátok.

tegnap 13:43
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ciki, az egyik legjobban lejaratott marka itthon.
tegnap 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az a ciki, amikor valaki az autója alapján ítél meg egy ismeretlen embert. Pontosan erre utaznak azok az "aljanépek" is, akik az autót hamis státusszimbólumként kezelik - téged, kedves posztoló, pont meg is fognak vele, mert gondolkozol rajta.
tegnap 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

BMW, Rolex, Gucci, LV,

Ezek olyan, amúgy minőségi márkák, amik idehaza normális embernél sosem látható, mert idehaza..., meg a balkáni Kelet-Európában, a kivagyi, újgazdag, cigány, cuccok. Meg ugye 100-ból 99 hamis.

tegnap 15:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy kishazánkban pont nem azok veszik akiknek célközönsége lenne. Nem maga a márka ciki, hanem mikor a proletár az 500ezerből vett agyonvágott példánnyal akar urat játszani.
tegnap 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!