40 éves férfiként keresek de megtudlak-e találni? Gyms megyei vagyok. 17-cm magas normál alkat, helyes arcú állítólag ez persze szubjektív. Mivel nem a főváros és vonzáskörzetében élek a távolság miatt sokan nem állnak szóba velem.
Figyelt kérdés
Kedves, intelligens és nyugodtabb típus vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim. Szeretek a természetben lenni.
Sok csalódás ért már az Életben talán mert túl kedves vagyok. Olyan nőt keresek, aki korban és távsolságban is nyitott és komoly kapcsolat a célja. Privátban írjon bátran aki beszélgetne/csak hölgyek/.
febr. 9. 03:39
1/8 anonim válasza:
17 centi magasan jó hogy nem találsz meg. Csoda hogy nem léptek még rád.
febr. 9. 06:44
2/8 A kérdező kommentje:
170 cm magas vagyok
febr. 9. 06:51
3/8 anonim válasza:
Te "helyes arcú", "Kedves, intelligens és nyugodtabb" pasas, a szerénységedet miért nem említetted???
febr. 9. 09:36
4/8 anonim válasza:
Ah, magasabb vagyok nálad. Kár.
febr. 9. 16:29
5/8 anonim válasza:
Milyen korosztályban keresel?
febr. 9. 17:09
6/8 anonim válasza:
Írok
febr. 10. 17:37
7/8 gungasam válasza:
Ajánlom , hogy tanulmányozd a társkereső oldalakat. Egészen komoly támpontokat kaphatsz egy kereső levél szerkesztéséhez, mert ez csapnivaló.
febr. 11. 18:00
8/8 anonim válasza:
mer ha valaki tudja magáról hogy kedves, meg intelligens, akkkor az már nagyképű vagy mi a rák?
Muszáj mindenkibe beleállni amúgy?
febr. 18. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!