Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Városi legenda, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Városi legenda, hogy a nők a pénzre mennek?

Figyelt kérdés

A régebbi korokban még el tudtam képzelni, amikor a nőknek nem volt egzisztenciájuk, de manapság szerintem a nagyon gazdagok megkaphatják, akit akarnak, az átlagos férfiakra már nem másznak azért a nők, mert van egy panellakása, meg egy újabb autója. Pedig mostanság már az is nagy szám.

Magamból indultam ki. 33 éves vagyok, van egy hitelmentes lakásom, jó autóm, lakótelepi garázsok, elég nagy örökség elé nézek. Átlagos kinézetű, és sok ismerőssel rendelkező ember vagyok. Sok szeretőm volt az idősebb korosztályból. De valóban hozzám illő lány egy sem. Akinél próbálkoztam, mind levegőnek nézett.

Én úgy látom, amai nők nem mennek a pénzre, ami amúgy nem baj!!! Sőt.

tegnap 21:00
 1/7 anonim válasza:

Most is úgy van csajom hogy kb minden alkalomra annyit fizetek mint egy hivatásos k..nak. Vagy még többet mert olyan igényei vannak..holnap is egy tali 25 ezer.

Engem nem érdekel amúgy az egész..de odáig nem fajulnék el hogy el is tartsak egyet az is biztos (meg ha nem érné meg)

tegnap 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ ki a célközönség
tegnap 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
1es az durva azért
tegnap 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A városi legenda az, hogy minden nő egyforma, ugyanazt keresik egy kapcsolatban stb.
tegnap 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, hanem valós a téma.
tegnap 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szóval a pénzre megyek, ha nekem jól fizető, szaktudást igénylő munkám van, amit szeretek, és hasonlót várok el attól, akit társamnak választok? Akkor igen, a pénzre Is megyek, ahogy rengeteg más dolog is fontos a párválasztáskor. Minek válasszunk olyan társat, aki semmit nem tud felmutatni eredményként az életében, de azért kergetné a jó csajokat... semmi értelme.

Te se lehetsz túl okos, ha addig jutsz, hogy mindenki levegőnek nézett, akkor a pénzről kell kérdezgetned. Inkább kicsit mélyebbre kellene ásni, hogy miért nem vagy vonzó azoknak, akiknek az szeretnél lenni.

tegnap 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nőként goldigger vagyok, amiert ugyanazokat az anyagi javakat elvárom, amit én is tudok hozni.
tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!