Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan veletek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan veletek, hogy a rózsaszín köd után rájöttetek, mekkora hiba volt megismerni a másik felet?

Figyelt kérdés

Nekem volt hasonló, visszagondolva megmosolyogtató, hogy olyan nőbe voltam szerelmes veszettül, akinek sosem voltam fontos, csak hitegetett, hogy lehet belőle valami. Arrogáns, kissé magának való, domináns, másokat levegőnek néző, csak saját magának, és a kiválasztott embereknek élő nőt szerettem.

Pl. mentem hozzá udvarolni(egyedül él albérletben), háromszori alkalomra kaptam egy pohár vizet kérésre. Alig keresett, én folyamatosan, viszont kemény őszinte, nyers természete ellenére nem hajtott el.

Egyidősek voltunk, én sokkal jobb anyagi helyzetben voltam/vagyok, de rendesen levegőnek nézett. Ha épp ott voltam nála, akkor látszódott, hogy szükséges rossz vagyok a lakásában, mert egyedül szokta meg az életet. Egyik reggel kávét készített magának, nekem nem. Rákérdeztem: aztán finom? Nem jött rá magára. Visszaszólt, finom, csak meleg (utólag megégethette volna a szád)

Vicces utólag, kerüljétek az ilyent. Volt veletek hasonló?

37 évesek vagyunk, 2 hónapos sztori volt ez.

ma 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen.
ma 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, 2 evet voltunk együtt.

Soha többet ilyen nöt.

ma 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen! Elcsábultam mert jóval fiatalabb volt, csak ez miatt meg elhanyagoltam egy olyan kapcsolatot, ami sokkal többet adhatott volna, és a mai napig bánom.
ma 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt, két és fél év ment el az életemből.

Voltak jó pillanatok, de nettó negatív volt sokszorosan a végére.

ma 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt. 2 évet voltunk együtt - a pontot az i-re a nemi erőszak tette fel... Mindegy is. Tanultam belőle (sajnos).

A vőlegényem az exem ellentéte :)

ma 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt. Bár én nem nevezném hibának. Sok mindent máshogy látok azóta.
ma 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ajaj hogy volt

Vagyis egy volt, másik van

Valahogy nincs szerencsém a férfiakkal...

ma 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem azért csinálta ,mert egyedül élt, hanem mert ő ilyen lehet alapból. Attól, hogy valaki régóta él egyedül, úm. magának kb., még nem lesz érzelmi analfabéta. Meg aztán, az is lehet, hogy semmi mást nem jelentették neki, mint valakit, aki kielégítette az ő igényeit, és másra nem jó, nem akart ennél többet tőled... Tehát valójában semmit nem jelentettél neki. Sajnos vannak ilyen emberek, pasik között több van így a nőkkel, de ezek szerint a nők között is akad egypár.
ma 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!