Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
174 cm magas férfi vagyok jelenleg 94 kg. Mennyit kellene leadnom, hogy esélyem legyen a vékonyabb nőknél is?
Figyelt kérdés
ma 18:24
2/7 anonim válasza:
Az információk hiányában nem lehet megmondani. Nem mindegy, hogy ebből mennyi az izom.
3/7 anonim válasza:
174 cm magassággal rendelkező férfiak átlag testömege 65 kg, na most attól függ mire mész. Na most én aki hasonló helyzetbe volt (ugyan hasonló magasság csak én 80 kg voltam), azt ajánlom hogy próbálj erre a testsúlyra nézni mint cél. Aztán meg ha nem vagy elégedett menj tovább, ha meg már túl sovány vagy akkor meg picit menny fel. Tehát úgy -29 kg.
4/7 anonim válasza:
Ez durva. 175 cm vagyok és 90 kg. Nagyon nem úgy nézek ki mint akinek fogynia kéne, nem tudom mi ez a mánia mostanában..de aki nem hiszi küldök képet is.
5/7 anonim válasza:
Nem a fogyáson múlik. Ha jóképű lennél akkor most is lenne esélyed a vékony nőknél.
6/7 anonim válasza:
4-es, amit írtam az az "átlag". A kérdező nem írt kort, persze ahogy öregszik az ember a normál is súly felmegy. Én csak a saját példámat mondtam, és azóta amióta lefogytam sokkal több interakcióm volt a lányok körében (nem ezért kezdtem el fogyni/edzeni) meg persze sokan észre vették is és dicsértek, de ahogy írtam a fogyásnak is vagy egy határa (azt is megéltem, mikor lejjebb mentem mint 60 kg)
7/7 anonim válasza:
Ahogy az is baromság, hogy a ducibb csajok csak a nagyobb férfiakhoz vonzódnak.
Ahogy írták amúgy, ezt te érzed, mennyivel éreznéd magad jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!