Goth illetve emos lányok volna kedve valakinek ismerkedni? 27/F Én nem képviselem egyik stílust sem, viszont szimpatizálok vele.
Elolvastad amit írtam?? Nem azt mondtam, hogy minden lány olyan aki ilyesmi szubkultúrához tartozik. Azt mondtam, hogy akikkel én találkoztam eddig azoknál volt valami ilyen jellegű probléma. Nem 1-2 lányról beszélek, hanem talán 50ről is. De ettől még nem mondtam azt, hogy ez csak így lehet és nincs más.
Valamint azt a szövegrészt már nem is teljesen hozzájuk szántam. Azt már nagy általánosságban írtam, hogy valahogy vonzódom az olyan lányokhoz. Egyszerű példa, csináltam javító érettségit felnőttképzés keretein belül (egyetem előtt, mert kevés volt a pontom) olyan iskolában voltam ezáltal ahol a rendes tanulók és a 18+ évesek is voltak nem kevés arányban. Minden lány, nő fekete szoknya, fehér blúz. Ugye ez az alkalomhoz illő öltözet. Ott is 1 lány volt csak aki valahogy nagyon feltünt nekem, aki valahogy vonzotta a tekintetem. Eléggé hülyén hangzik az ilyesmi, de tényleg valahogy vonz néha 1-1 lány és nem tudom miért, ezt se tudtam hogy mi az ami hirtelen ennyire rá vonta a figyelmem. Majd feltünt hogy van vagy 6-6 vágás a csuklójánál, a combja is volt vagdosva.
Azért ezt csak nem fogod már félre érteni, hogy teljesen ismeretlen lányra ránézek, olyanok között hogy mondhatni egyenruhában vannak és mégis egy full átlagos csaj kelti fel az érdeklődésem, majd feltünnek rajta a vágások.
Menj el koncertekre.
Egyébként nekem is tetszik a goth stílus egy nőn. Szerintem kifejezetten vonzó tud lenni. Viszont saját magamon nem tudom elképzelni, főleg mert nem lenne kényelmes számomra. Magamon inkább valami viking szerelés tetszene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!