Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy kis kezű férfival?
Figyelt kérdés
Akkora a kezem, mint egy kisfiúnak vagy mint egy nőnek. 31/Fjan. 28. 08:08
1/6 anonim válasza:
Nekem nem az lenne a gond, hogy "kicsi a kezed", hanem hogy szerinted ez bárkinek számíthatna.
Eleve nem látom, mi a jelentösége a kicsi vagy nagy kéznek egy kapcsolatban.
Szóval a lelkivilágod miatt nem
jan. 28. 08:41
2/6 anonim válasza:
Ha zavar a kicsi kezed, lassan kezdheted az ásást, kapálást, vagy addig is a favágást. hehe:) attól nagyobb és erősebb lesz a kezed, a munka pedig nemesít.
jan. 28. 09:06
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy másod is kicsi. (És nem csak ott lent.)
jan. 28. 18:30
4/6 anonim válasza:
2-es: akinek genetikailag kis keze van, az akármit csinál, nem lesz nagyobb, esetleg vastagabb ujjai lesznek, de a csontok nem nönek meg!
jan. 28. 19:05
5/6 anonim válasza:
4-es, lehet, hogy igazad van. Pardon. Amúgy Kérdező, szerintem semmi gond nincs a kicsi kézzel! Hülyeség lenne minden részletünket a másokéhoz hasonlítani, és azt gondolni, hogy baj van azzal, ha valami nem a megszokott.
2es voltam
jan. 29. 17:30
6/6 anonim válasza:
Írtam üzenetet
jan. 31. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!