Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban nőktől kérdezném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban nőktől kérdezném ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Írok egy csajnak, ő vissza is ír, hogy lenne kedve velem ismerkedni. És ez után már semmire nem reagál, elolvassa az üzenetet nem tilt le. Ennek mi értelme? Azt értem ha már az elsőre sem reagál, mert akkor nem érdeklem.

A másik, hogy a profilom megnézése nélkül azonnal törlés/ tiltás. Itt is ha megnéz nem vagyok szimpi töröl ennyi, érthető. De az ilyen minek van fent?

tegnap 16:09
 1/10 anonim válasza:
0%
x d Ved fel airforce 1 .
tegnap 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Megírnám, de inkább tiltalak.
tegnap 16:54
 3/10 anonim válasza:
60%
Egyszerűen csak annyian írnak minden lányra az összes online platformon, még fotó nélküli lányokra/nőkre is, hogy csak azzal fognak foglalkozni, aki őket érdekli, és érdekesebb dolgokat ír, a többivel meg max szórakozik vagy akkor ír ha unatkozik/ráér.
tegnap 17:07
 4/10 A kérdező kommentje:

3.

Világos. De előtte 2 perce igent mond, utána meg semmi?

tegnap 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Szerinted nem irogatnak a csajoknak ugyan ilyen hülyék napi szinten ezer számra?? Dehogynem...

Ha ez elején kedves aztán ghostingol az azért van, mert talált mást. Ha azonnal tilt akkor meg csak nem akar vele beszélni, ezen mi a nehezen felfogható???

tegnap 17:52
 6/10 anonim válasza:
61%
Ezért sz@r a társkereső. Átlag és az alatti nők is mindig várják a jobbat és jobbat. Végén hoppon maradnak mert általában a “jobb pasik” max dugni akarnak, legtöbb családos is már aztán jön a sírás, hogy minden pasi egyforma. Na meg a kamusokról, csak magamutogatókról stb nem is beszélek.
tegnap 18:20
 7/10 A kérdező kommentje:

5.

De nem érted amit írtam? Ráírok ő válaszol én kb azonnal visszaírok és már nem reagál pedig szinte azonnal olvassa. Akkor 1 perc alatt talál 20 másikat aki jobban érdekli?

tegnap 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
másolj be pár ilyen beszélgetést
tegnap 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
sajnálom ha autista vagy és nem érted amit mondok. Ezért nem írnak neked a csajok se
tegnap 19:18
 10/10 A kérdező kommentje:

9.

Én vagyok az autista? Te nem érted amit írtam 2x-re sem. 🤣 A másik, meg nem én jöttem ide azonnal hülyézve... Tudom mi az amit írtál, de te nem arra válaszoltál ami a kérdés. Amit írtál az hosszabb távon van, pár nap vagy hét.

Leírom neked még egyszer utoljára, részletesen mire gondoltam. Talán így sikerül megérteni.

Irok XY-nak 17:33- kor hogy lenne-e kedve ismerkedni, megnézi és visszaír 17:35-kor, hogy igen lenne kedve. Mivel kapok értesítést és a teló is pont nálam van írok neki 17:36-kor amit 17:37-kor megnéz, de már nem válaszol. Na ez érdekelne, hogy ennek akkor mi értelme??? Miért írt vissza 2 percel korábban, hogy akar ismerkedni? EZ A KÉRDÉS! Hogy ezt miért csinálják, nem 1 volt már ilyen.

Ha megnézi és 17:35-kor nem ír semmit, vagy azt írja nem akar ismerkedni az érthető.

Most így megvan mit akarok kérdezni?

ma 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!