Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nőktől kérdezném ennek mi értelme?
Írok egy csajnak, ő vissza is ír, hogy lenne kedve velem ismerkedni. És ez után már semmire nem reagál, elolvassa az üzenetet nem tilt le. Ennek mi értelme? Azt értem ha már az elsőre sem reagál, mert akkor nem érdeklem.
A másik, hogy a profilom megnézése nélkül azonnal törlés/ tiltás. Itt is ha megnéz nem vagyok szimpi töröl ennyi, érthető. De az ilyen minek van fent?
3.
Világos. De előtte 2 perce igent mond, utána meg semmi?
Szerinted nem irogatnak a csajoknak ugyan ilyen hülyék napi szinten ezer számra?? Dehogynem...
Ha ez elején kedves aztán ghostingol az azért van, mert talált mást. Ha azonnal tilt akkor meg csak nem akar vele beszélni, ezen mi a nehezen felfogható???
5.
De nem érted amit írtam? Ráírok ő válaszol én kb azonnal visszaírok és már nem reagál pedig szinte azonnal olvassa. Akkor 1 perc alatt talál 20 másikat aki jobban érdekli?
9.
Én vagyok az autista? Te nem érted amit írtam 2x-re sem. 🤣 A másik, meg nem én jöttem ide azonnal hülyézve... Tudom mi az amit írtál, de te nem arra válaszoltál ami a kérdés. Amit írtál az hosszabb távon van, pár nap vagy hét.
Leírom neked még egyszer utoljára, részletesen mire gondoltam. Talán így sikerül megérteni.
Irok XY-nak 17:33- kor hogy lenne-e kedve ismerkedni, megnézi és visszaír 17:35-kor, hogy igen lenne kedve. Mivel kapok értesítést és a teló is pont nálam van írok neki 17:36-kor amit 17:37-kor megnéz, de már nem válaszol. Na ez érdekelne, hogy ennek akkor mi értelme??? Miért írt vissza 2 percel korábban, hogy akar ismerkedni? EZ A KÉRDÉS! Hogy ezt miért csinálják, nem 1 volt már ilyen.
Ha megnézi és 17:35-kor nem ír semmit, vagy azt írja nem akar ismerkedni az érthető.
Most így megvan mit akarok kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!