Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol érdemes neten ismerkedni?

Hol érdemes neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos már mindent kipróbáltam, de az eredmény ugyan az: ignorálás. Nem tudok senkivel se ismerkedni. Rengeteg appot, oldalt, csoportot próbáltam már. Több száz emberre raírtam. Normális bemutatkozást és fotókat használtam, de sose kaptam választ senkitől se. Élőben sajnos nem igazán megy az ismerkedés mivel nem tudok olyan helyeket ahol lehetne és barátaim sincsenek akikkel el mehetnénk ide-oda.
tegnap 16:42
 1/9 anonim válasza:
Férfi vagy?
tegnap 16:46
 2/9 anonim válasza:
Itt, chat oldalakon stb, DE lehet neked annyira más a személyiséged, hogy nem is fog menni online.
tegnap 16:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom, hogy igen akkor nem kapok segítséget? Ha azt mondom, hogy nő vagyok akkor meg mindenki rám veti magát?
tegnap 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Tény, hogy egyedi a személyiségem, de igényem lenne emberi kapcsolatokra
tegnap 16:51
 5/9 anonim válasza:

A netes randi appok nagy része ilyen látványpékség. Akkora a választék, hogy akár egy unalmas órádba több száz profilon átrághatod magad és csak balra-jobbra húzkodtál. Biztosan, sőt ismerek is olyat aki élete párját ott találta meg, de ez a több százból ha nem ezerből.

Facebookon biztos vannak dedikált csoportok erre, ahol lehet ismerkedni. Mostanában reklámként dobálja nekem a BOO nevű alkalmazást. Csak az áruház oldalát néztem, de ez olyan randi app + közösségi tér. Tehát másabb mint a tinder és társai, akár ránézhetsz erre is.

tegnap 17:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a boo-t de nem jártam sikerrel, pedig ott is sok személynek írtam. Volt egy hölgy akinek tetszettem az elején, jól elbeszélgettünk, de kb 1 hét után ghostolt
tegnap 17:29
 7/9 anonim válasza:

Ahogy írtam látványpékségek ahol nagy a választék. Szerintem egy héten belül eldöntendő, hogy lesz-e belőle több vagy sem. Ha nem feltétlen párkapcsolatot akarsz, akkor ezt is megfogalmazhatod neki a beszélgetésben. Utána kimozdíthatod más platformra ahol tovább beszélgettek (PL. messenger, instagram). Ha a párkapcsolat a cél, akkor pedig hasonlóan valami találkozót leszervezni.

Lehet nem az a srác vagy aki ennyire tempós, de sajnos ilyen világban élünk. Ha nem gyorsulsz be akkor ignorálnak, mert úgyis lesz más aki gyorsabb tempót diktál és elviszi randizni.

tegnap 17:35
 8/9 anonim válasza:
Most akkor férfi vagy vagy sem? Ha igen, akkor ne rinyálj.
tegnap 18:05
 9/9 anonim válasza:
Ezt az utat én is végigjártam, és hasonló a tapasztalatom a társkeresőkkel, bár néha-néha jött 1-1 lány, akikkel kapcsolatba tudtam kerülni, de tényleg mondjuk 100-ból 2 az arány kb. Az a gond, hogy a csajok az ilyen társkeresőket nagyrészt insta követő gyűjtőnek használják, nem véletlen van kiírva 10-ből 9-nek az insta neve, és hogy ott írj neki. Nyilván az ember beköveti, ír is neki, de válasz szinte sosincs. Tudom, élőben is nehéz, de megvan arra is a mód, hogy mikor, hol, és hogyan érdemes ismerkedni.
ma 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!